Rekabetçi oyunlar için 2K OLED monitör tavsiyesi

OLED olsunda kaç Hz olduğunun bir önemi yok. Fazlasından zarar gelmez.

Sağ olun üstadım. Şimdi başka bir sitede yorum okuyorum, "ancak, 360 Hz'lik bir monitörün kare süresi 2,78 ms'dir, bu da minimum 1,39 ms'lik bir giriş gecikmesidir, bu nedenle daha yüksek yenileme hızına sahip bir monitörle çok daha duyarlı bir his elde edersiniz." gibi bir yazı gördüm. Acaba IPS 360 ile OLED 360 aynı mı, OLED çok daha hızlı olur. Oyunda benim gecikme sürem 2.2 falan şükür.

Hz ne kadar yüksekse o kadar iyi elbette ama OLED olduktan sonra 240Hz ve üstü yeterli geliyor. 360Hz elbette daha duyarlı hissettirir.

Hz ne kadar yüksekse o kadar iyi elbette ama OLED olduktan sonra 240Hz ve üstü yeterli geliyor. 360Hz elbette daha duyarlı hissettirir.

240 OLED 360 IPS'ten iyi mi yani benim monitörümden üstadım bu durumda?

240 OLED 360 IPS'ten iyi mi yani benim monitörümden üstadım bu durumda?

Evet, 360Hz modeline bütçen yetiyorsa 360Hz daha iyi olur ancak 240Hz oled>360Hz IPS. Yani 360Hz almanda şart değil. Bütçe yetiyorsa daha iyisini al elbette. Bütçeyle alakalı bir durum.

Evet, 360Hz modeline bütçen yetiyorsa 360Hz daha iyi olur ancak 240Hz oled>360Hz IPS. Yani 360Hz almanda şart değil. Bütçe yetiyorsa daha iyisini al elbette. Bütçeyle alakalı bir durum.

Çok sağ ol üstadım her şey için. Almışken iyisi olsun. Şaşırdım OLED 240'ın daha iyi olmasına bu arada. Dell 360 Hz mı alsam iyi midir o ne dersiniz?

Bir de şöyle bir ekleme yapacağım. Valorant gecikmem 2.0 2.4 yani OLED 0.3 alsam da o gecikmeye düşemiyorum ve neden düşmüyor bu işlemciye rağmen anlamadım? oled alsam ne etki eder ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…