Rekabetçi oyunlar için alabileceğim en hızlı klavye hangisi?

Kissofdeath

Deneyimli
Gecikme değerinin düşük olması ve beyaz renk olması dışında başka kriterim yok. Öneriniz var mı arkadaşlar? Bütçe sınırım yok. Orta segment ürünlerden ziyade top seviye ürünler önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Razer Huntsman V3 Pro TKL bildiğim kadarıyla en hızlı klavyelerden birisi. Num tuşları yok ve beyaz seçeneği var ama... Türkiye'de satılıyor mu bilemedim. Kısa bir araştırma yaptım fakat sadece siyaha denk geldim.

Daha ucuza daha iyisi var mı bilmiyorum açıkçası.

Razer Huntsman V3 Pro TKL bildiğim kadarıyla en hızlı klavyelerden birisi. Num tuşları yok ve beyaz seçeneği var ama... Türkiye'de satılıyor mu bilemedim. Kısa bir araştırma yaptım fakat sadece siyaha denk geldim.

Daha ucuza daha iyisi var mı bilmiyorum açıkçası.
O dediğiniz klavyenin beyazı olsa direkt alırdım da maalesef yok hocam. Sizin önerebileceğiniz başka klavyeler yok mu ? Yani ucuz olması gerekmiyor. Tepki süresi iyi olsun ve beyaz olsun isterse 7-8 bin lira olsun sorun değil.

O dediğiniz klavyenin beyazı olsa direkt alırdım da maalesef yok hocam. Sizin önerebileceğiniz başka klavyeler yok mu? Yani ucuz olması gerekmiyor. Tepki süresi iyi olsun ve beyaz olsun isterse 7-8 bin lira olsun sorun değil.
ASUS ROG Azoth var, oldukça üst düzey bir şey. İncelemelerine vs. bakabilirsin.

@Kissofdeath buna da bakabilirsin.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt