Rekabetçi oyunlar için kulak içi kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
  • Etiketler Etiketler
    kulakici oyunlar
Bütçe
1000-1200 TL

0tac

Uzman
Merhaba, rekabetci oyunlar icin yurticinden kulak içi kulaklık almak istiyorum. Aklimda 7Hz salnotes Zero ve kiwi ears cadenza var. Diger markalarin kulak içi oyun kulakliklarini mi alsam yoksa IEM kulaklık mi alsam bilemedim hikayeli oyun oynayip arkadan sarki dinlemek icin ariyorum kulakligi ama rekabetci oyun da cok sık oynuyorum. Butceyi artirip yanina yuksek performans verecekse ses karti da alabilirim. Onerileriniz nedir?

@Simon

Bass'ı çok seviyorsanız Zero 2. Çok sevmiyorsanız Salnotes Zero.
Rekabetci oyunlarda nasildir performansi? salnotes- kz castor denge-kiwi ears cadenza ucunden hangisi rekabetci oyunlarda daha iyidir ona gore siparis edecegim.

Rekabetci oyunlarda nasildir performansi? salnotes- veya kz castor denge-kiwi ears cadenza ucunden hangisi daha iyidir ona gore siparis edecegim.
Ayak sesleri kasmanız gereken oyunlar mı oynuyor musun? Yoksa hikayeli oyunlar mi oynuyorsun? Hangisine ağırlık veriyorsan ona göre òneri vereyim.

Son düzenleme:
Ayak sesleri kalmanız gereken oyunlar mı oynuyor musun? Yoksa hikayeli oyunlar mi oynuyorsun? Hangisine ağırlık veriyorsan ona göre òneri vereyim.
R6, cs2 gibi ses almam gereken oyunlar oynuyorum genellikle, hikayeli oyunlar 2. planda.

Simgot EM6L net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…