Rekabetçi oyunlar için MSI MAG251RX'ten AOC 25G4KUR'a geçilir mi?

DracheN

Başarılı
Arkadaşlar CS2 FACEIT elo kasıyorum, EA FC26 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Sizce 240Hz MSI MAG 251RX'ten AOC 25G4KUR 420Hz OC'ye geçilir mi? Renklerde ne kadar fark olur? Berkay hocam sizin yorumunuzu da alabilirsem sevinirim. @BerkayZ87

1080p'ye 13 bin lira vermek saçma. Renk farkı AOC'de daha yüksek. AOC'nin renk doygunluğu DCI-P3 kapsamında MSI'dan çok daha yüksek. Yani Yaklaşık %10 - %15 daha geniş bir renk spektrumu var. Renk olarak FIFA'da fark hissedilir rekabetçiyi bilemem. İmzadaki sisteme bakınca zaten 400 FPS'e rahat çıkacağını görüyorum. Bana soracak olursan 1080p değmez. Tabii hardcore rekabetçiysen veya e-spor içinse olabilir.

Hocam hayal sistemimi kurdum tek merakım acaba bu HZ'ler nasıl hissettirir fark yaratır mı gerçekten çok merak ediyorum. 240 ile 400 arasında epey fark var çünkü. Evet rahat rahat görüyorum FPS'i 400 üstünde. Ben 1080P 24.5 tayfadanım. Faceit ELO kasıyorum hard ve FIFA Ultimate team rivalsta elite, wlde 11-12 kasıyorum.

Sonda da dediğim gibi "Bana soracak olursan 1080p değmez. Tabii hardcore rekabetçiysen veya e-spor içinse olabilir."
Hiç 60 Hz'den yüksek bir tepkime hızına sahip bir monitör (televizyon) kullanmadığım için tam bilmiyorum. Hardcore rekabetçi değilsen gereksiz bence.

FACEIT oynuyorsanız alın gitsin hocam rekabetçi zevkini daha çok arttırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…