Rekabetçi shooter oyun önerisi

Oyunun MMR sistemi var. 3-4K saatli adamın rankı yüksekse senle eşleşmiyor zaten.

Battlefield 2042 oynuyordum gayet iyi ve nezih bir ortam. Battlefield'in yeni oyunu çıkınca denenebilir.

Oyunun MMR sistemi var. 3-4K saatli adamın rankı yüksekse senle eşleşmiyor zaten.
Vallah Steam yorumlarında öyle denmiyor. Zaten popüler ve köklü bütün rekabetçi oyunlarda MMR var. Lakin bu elemanlar Derank yaparak daha küçük ranklardaki oyuncularla oynayabiliyorlar. Zira ben Apex Legends'te maksimum 10 saatim vardır orada bile baya yüksek ranklı adam gelmişti.

Team Fortress 2 deneyebilirsiniz hocam. Ya da Warzone Half life Deathmach falan. Blood Strike eski desteği kesilmiş Warzone Mobile'ın cilalanmış animemsi hali gibi bir şey.

Team Fortress 2 deneyebilirsiniz hocam. Ya da Warzone Half life Deathmach falan. Blood Strike eski desteği kesilmiş Warzone Mobile'ın cilalanmış animemsi hali gibi bir şey.
Team Fortrees 3. şahıs olarak oynanmıyor muydu ya? O da fazla eski oyun. İçerik açısından sıkıntılı. En son oyunun hayranları güncelleme mi getirttirmişti nolmuştu hatta en sonunda.

Gerçi Marvel Rivals'ta 3. şahısta

Hayır hocam 3D'de oynayabilirsiniz. Eski olduğunu biliyorum fakat oyun tam olarak ölmüş değil. Hala mod yapanlar aktif sunucular da var.

Hayır hocam 3D'de oynayabilirsiniz. Eski olduğunu biliyorum fakat oyun tam olarak ölmüş değil. Hala mod yapanlar aktif sunucular da var.
Bu arada 3D derken? Birde bahsettiğin sunucular topluluk sunucusu olmalı modlardan bahsettiysen. Ama acaba ranklı mod için de öyle mi? Bende tam bir ara indirecektim yorumları okudukça içim karardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…