Reklamcı Anet Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan macy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 165

macy

Çalışkan
Buraya yazmak için üye oldum. Kesinlikle benzer laptop sorunu yaşayan olursa size önerimdir anet bilişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman sıkıntınız yoksa önceliğiniz yetkili servis olmalı. Ama zaman sorununuz varsa ve İstanbul’daysanız, randevu alarak Anet Bilişim’e gittiğinizde cihazınızın bakımını yaklaşık 30 dakika içinde yapıp teslim ediyorlar.

HP Victus 16 serilerinde görülen hall sensörü arızası çoğu zaman sensörden değil, anakart üzerindeki devre tasarımından kaynaklanır. Bu yüzden sadece sensör değişimi yapılması kalıcı çözüm değildir ve arıza kısa sürede tekrar eder.

Doğru çözüm, anakart üzerindeki ilgili devrenin revize edilmesi ve sensörün doğru voltaj değerlerinde çalışacak şekilde düzenlenmesidir.

Bu işi Türkiye'de profesyonel olarak yapan firmalar mevcut. Bu arızaya anakart seviyesinde kalıcı çözüm, sensör iptali gibi geçici yöntemler uygulamak lazım.

Foruma hiçbir katkın yok, üç mesajın var ve üçünde de Anet'e beacklink atıyorsun. Sen çok mu uyanıksın?

Birincisi, marka bana para verse bile ben ürünün artısını da eksisini de belirtiyorum. Yoksa emin olun Techolay iki senede 100.000 aboneye ulaşamazdı.

İkincisi, ben sizin gibi gizli reklam yapmıyorum. Eğer firma sponsor ise, sol üstte sponsorlu diye yazıyor.

Üçüncüsü, Türkiye’de benim kadar tüketicinin yanında olan birisi daha var mı bilmiyorum. Sırf para kazanacağım diye James Donkey SSD önermedim mesela.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Önüme gelen sitelere rastgele kullanıcılar açarak kendimi uyanık sanmak ve backlink kasmak istiyorum. Ölü internet teorisini de destekliyor ve gerçekleşmesi için sonuna kadar sağda solda boş hesaplar açıp <a href="anetbilisim linkleri atmak istiyorum.

Bunun için Reklamcı Anet Bilişim güvenilir midir? Sağda solda araştırınca bu işi sık sık yaptıklarını gördüm:

Ben şimdi tüm sitelerde o reklamları raporlamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…