• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kırtasiye ve Kitap Ren Yayınları Poe Bütün Hikayeler + Sherlock Holmes Bütün Hikayeler ve Romanlar Parolapara ile 350 TL!

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Bu konuda aslında 2 indirim var. Biri Parolapara ile alımının cashback'i, diğer ise tekil alım için Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Ren Yayınları 241 TL olan ürün.

Tekil alım için:

Kitap indirimde değil görünüyor ama aslında normal fiyatı 299 TL! Amazon'da daha dün bu fiyatta idi. Başka sitelerde ise 350 TL'lerde. Fakat Amazon'da şu an 241 TL!

NOT: Eğer "Ben Poe okuyayım, geçeyim, keyfime bakayım." diyorsanız yukarıdaki baskıyı alabilirsiniz. Kötü değil çevirisi. Amma ve lakin... Eğer "Yok abi, ben Poe'nun o grotesk dilinin iyice içine girmek istiyorum, iyice ürpermek rahatsız olmak psikolojik olarak bi' etkilenmek istiyorum." diyorsanız aşağıdaki baskıyı almanız zaruridir, İletişim yayınları 2 cilt bütün öyküleri:

Sherlock'lar da diğer sitelere göre düşük.

Bu üçü toplam 900 TL. Parolapara Amazon'da ilk alışverişe özel 550 TL iade veriyor. Yani 350 TL'ye geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…