Uzun süredir uğraşıyorum. Bayağı şey denesem de olmadı. Videolar izledim, aynılarını yaptım. Şunu diyorlar: Steam'e Epic Games Launcher ekleyin. Onu kapatın, bunu kapatın diyorlar. Yapıyorum yine olmuyor. DS4 programını kurunca FC 26'ya giremiyorum. Engelliyor. PS 4 ve PS 3 gamepadleri bağlamaya çalışıyorum. PS 4 gamepadi ile oynanıyor ama PS 3 gamepadini görmüyor. Bir oyun oynayacağız uğraştığımız işler.
Detaylar
Kim cevapladı?Uzun süredir uğraşıyorum. Bayağı şey denesem de olmadı. Videolar izledim, aynılarını yaptım. Şunu diyorlar: Steam'e Epic Games Launcher ekleyin. Onu kapatın, bunu kapatın diyorlar. Yapıyorum yine olmuyor. DS4 programını kurunca FC 26'ya giremiyorum. Engelliyor. PS 4 ve PS 3 gamepadleri bağlamaya çalışıyorum. PS 4 gamepadi ile oynanıyor ama PS 3 gamepadini görmüyor. Bir oyun oynayacağız uğraştığımız işler.
Xbox 360 Controller Emulator
“Xbox 360 Controller Emulator” allows your controller (gamepad, joystick, steering wheel, pedals, etc.) to function on your PC as an Xbox 360 controller. It allows you to remap buttons and axes and to drive cars with steering wheel and pedals or to fly planes with joystick and throttle in games...
Bunu yükleyip ayarları yapın.Xbox 360 Controller Emulator
“Xbox 360 Controller Emulator” allows your controller (gamepad, joystick, steering wheel, pedals, etc.) to function on your PC as an Xbox 360 controller. It allows you to remap buttons and axes and to drive cars with steering wheel and pedals or to fly planes with joystick and throttle in games...www.x360ce.com
Kesin olacak mı? Denediniz mi? Bir şeyler denemekten yoruldum. Şu ana kadar oynamam lazımdı. Kesin bir çözümdür umarım.
Bunu yükleyip ayarları yapın.Xbox 360 Controller Emulator
“Xbox 360 Controller Emulator” allows your controller (gamepad, joystick, steering wheel, pedals, etc.) to function on your PC as an Xbox 360 controller. It allows you to remap buttons and axes and to drive cars with steering wheel and pedals or to fly planes with joystick and throttle in games...www.x360ce.com
Denedim olmadı.
Son düzenleme:
Kesin olmuyor. Bende uğraşmıştım. Gamepadlerin modları oluyor ps ve xbox şeklinde oyun kendisi kolu tanıyor. Genelde god of war ve uncharted dışında xbox kolu bütün oyunlara oluyor. Gamepad ayarlarını kurcalayın.Kesin olacak mı? Denediniz mi? Bir şeyler denemekten yoruldum. Şu ana kadar oynamam lazımdı. Kesin bir çözümdür umarım.
Kol nedir bu arada?
Kesin olmuyor. Bende uğraşmıştım. Gamepadlerin modları oluyor PS ve Xbox şeklinde oyun kendisi kolu tanıyor. Genelde God of War ve Uncharted dışında Xbox kolu bütün oyunlara oluyor. Gamepad ayarlarını kurcalayın.
Kol nedir bu arada?
Replika gamepad kullanıyorum. PS 3 olan Hadron yazıyor.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
PS bir uygulaması vardı kolunuzu Xbox olarak tanıtıyordu onu deneyin veya kablo ile bağlantı yapın.
Zaten genel olarak PS 5 kumandası PC de işkenceden farkı yok kolu algılasa tuşlar Xbox dizilimi vs bence alabiliyorsanız dandikte olsa Xbox kolu alın.
Zaten genel olarak PS 5 kumandası PC de işkenceden farkı yok kolu algılasa tuşlar Xbox dizilimi vs bence alabiliyorsanız dandikte olsa Xbox kolu alın.