Replika krampon alınır mı?

Daffy Duck 56

Üstün
Yer
İstanbul
Selamlar.

Çakma krampon alınır mı? Yoksa paraya kıyıp iyi bir krampon mu almak gerekiyor? Aşağıdaki krampon iyi midir? Ne kadar götürür beni?

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlarla halı saha falan yapacaksan alınır; ciddi futbol oynayacaksan, lisanslı futbolcu falan olacaksan alınmaz.

Ayak sağlığı açısından çakma ayakkabı kötü bir seçim olacaktır. Ömür konusunda da futbol gibi sert bir maçta seni götürmez bu.

Ayağının mantar olma tehlikesi var. Çakma hiçbir zaman mantıklı değil. Ama alanlar var. Ayağının mantar olabileceğini göze alıyorsan alabilirsin.

Hocam bence sırf gösteriş için ancak alınabilir, başka hiçbir mantığı yok. Çünkü hemen önü patlıyor ve ayağa hiçbir koruması yok.

Durumun yoksa al, parmaklarını bantla. Ne mantar olur ne bir şey olur.

Alınmaz, 1 saat futbol aktivitesi ayağınızın oldukça terlemesine yol açar ve mantar, siğil oluşturabilir. Ayaklarınız şişer, tabanınız acır. En uygun fiyatlı Decathlon’dan Kipsta modellerinden tercih edin.

Katiyen alınmaz. Ayakta mantar ve nasır yapar. Nasır olan ayağın üstüne bile zar zor basarsın. Mantarı anlatmıyorum zaten çok büyük bir sorun yapar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…