Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.431 Yer Haddonfield, Illinois 2 Mayıs 2026 #1 Bir üstünüzdeki kullanıcının yazdığı repliğin hangi filmden olduğunu tahmin edip siz de bir replik yazın. Kurallar (Onuru ve gururu olmayanların uyması zorunlu değildir.): İnternete repliği yazmak ve yapay zeka kullanmak yasak. Ben başlıyorum: Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış. Repliğinizi doğru tahmin eden kişiye kalp ifadesi atın ki anlayalım. Son düzenleme: 2 Mayıs 2026
Bir üstünüzdeki kullanıcının yazdığı repliğin hangi filmden olduğunu tahmin edip siz de bir replik yazın. Kurallar (Onuru ve gururu olmayanların uyması zorunlu değildir.): İnternete repliği yazmak ve yapay zeka kullanmak yasak. Ben başlıyorum: Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış. Repliğinizi doğru tahmin eden kişiye kalp ifadesi atın ki anlayalım.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.500 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.960 Yer Mersin | Lefkoşa 2 Mayıs 2026 #2 Michael MYERS dedi: Bir üstünüzdeki kullanıcının yazdığı repliğin hangi filmden olduğunu tahmin edip siz de bir replik yazın. Kurallar (Onuru ve gururu olmayanların uyması zorunlu değildir.): İnternete repliği yazmak ve yapay zeka kullanmak yasak. Ben başlıyorum: Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış. Genişletmek için tıkla... Recep İvedik. Hanım hanım onlar benim yavrularım!
Michael MYERS dedi: Bir üstünüzdeki kullanıcının yazdığı repliğin hangi filmden olduğunu tahmin edip siz de bir replik yazın. Kurallar (Onuru ve gururu olmayanların uyması zorunlu değildir.): İnternete repliği yazmak ve yapay zeka kullanmak yasak. Ben başlıyorum: Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış. Genişletmek için tıkla... Recep İvedik. Hanım hanım onlar benim yavrularım!
Stormweaver Uzman Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 792 Çözümler 4 Beğeniler 567 Yer Ankara 3 Mayıs 2026 #3 Emir dedi: Recep İvedik. Hanım hanım onlar benim yavrularım! Genişletmek için tıkla... Buz Devri. Dürüstlük parametreni %90’a indiriyorum TARS.
Emir dedi: Recep İvedik. Hanım hanım onlar benim yavrularım! Genişletmek için tıkla... Buz Devri. Dürüstlük parametreni %90’a indiriyorum TARS.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü Uzman Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 335 Çözümler 1 Beğeniler 162 3 Mayıs 2026 #4 Stormweaver dedi: Buz devri. Dürüstlük parametreni %90'a indiriyorum tars. Genişletmek için tıkla... İnterstellar 6 ay olmaz mı? Açıktan bir binlik çalışır ha. Onun ihaneti sandığımızdan da büyük İle... Dan melez bir ırk yaratmış. Son düzenleme: 3 Mayıs 2026
Stormweaver dedi: Buz devri. Dürüstlük parametreni %90'a indiriyorum tars. Genişletmek için tıkla... İnterstellar 6 ay olmaz mı? Açıktan bir binlik çalışır ha. Onun ihaneti sandığımızdan da büyük İle... Dan melez bir ırk yaratmış.
egecan Üyecik Katılım 2 Mayıs 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 7 3 Mayıs 2026 #5 Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: İnterstellar 6 ay olmaz mı? Açıktan bir binlik çalışır ha. Genişletmek için tıkla... Bu Kemal Sunal'ın filmindeki replik ama maalesef filmi hatırlayamadım.
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü dedi: İnterstellar 6 ay olmaz mı? Açıktan bir binlik çalışır ha. Genişletmek için tıkla... Bu Kemal Sunal'ın filmindeki replik ama maalesef filmi hatırlayamadım.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.266 Çözümler 3 Beğeniler 1.408 3 Mayıs 2026 #6 @egecan, korkusuz korkak.
D4C Uzman Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 975 Çözümler 2 Beğeniler 813 3 Mayıs 2026 #7 Kimse replik atmamış hemen zıplayalım. "Bu grup daha genç, ananı tanıyor olamazlar"
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.500 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.960 Yer Mersin | Lefkoşa 3 Mayıs 2026 #8 D4C dedi: Kimse replik atmamış hemen zıplayalım. "Bu grup daha genç, ananı tanıyor olamazlar" Genişletmek için tıkla... G.O.R.A. "Yanıyorsun Fuat abi!"
D4C dedi: Kimse replik atmamış hemen zıplayalım. "Bu grup daha genç, ananı tanıyor olamazlar" Genişletmek için tıkla... G.O.R.A. "Yanıyorsun Fuat abi!"
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.266 Çözümler 3 Beğeniler 1.408 3 Mayıs 2026 #9 Emir dedi: G. O. R. A. "Yanıyorsun fuat abi!" Genişletmek için tıkla... Sakar şakir. -Kızılderelilerde türktür esasında. -Kenan abi var mı öyle bir şey?
Emir dedi: G. O. R. A. "Yanıyorsun fuat abi!" Genişletmek için tıkla... Sakar şakir. -Kızılderelilerde türktür esasında. -Kenan abi var mı öyle bir şey?
Öküz Uzman Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 765 Çözümler 1 Beğeniler 417 3 Mayıs 2026 #10 shiedae3 dedi: Sakar şakir. -Kızılderelilerde türktür esasında. -Kenan abi var mı öyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Vahşi Batı olması lazım Replik - Sen de bu alemi bilirsin ki; 50 yılda itibar edinirsin, 5 dakikada kaybedersin.
shiedae3 dedi: Sakar şakir. -Kızılderelilerde türktür esasında. -Kenan abi var mı öyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Vahşi Batı olması lazım Replik - Sen de bu alemi bilirsin ki; 50 yılda itibar edinirsin, 5 dakikada kaybedersin.