Resident Evil 2 Remake Türkçe yama güvenilir mi?

Bu oyuna Türkçe yama yapmak çok mu zor çünkü ilk defa pak olarak cikaran bir Apex ile bu arkadaş olmuş şu an çalışıyor başka yamalari artık onaylanmış Türkçe yamacilardan alırım.

Güvenilmez bence sağa sola bu kadar basit güvenirsen virus kapman an meselesi senin. İngilizce oyna bir şey kaybetmezsin.
Pak olsun olmasın. Txt dosyasından bile virüs bulaştrması mümkün. Pak dosyası siz oyunu çalıştırınca çalışmayacak mı? Exe'lerden pek de farkı yok.
Selamlar, normalde bu tarz yorumlara pek cevap vermem ama insanlara yanlış bilgi verip onları yanılttığınız için yazma gereği duydum. Hazırladığım Resident Evil 2 Remake Türkçe yaması, şu an piyasadaki çoğu yamadan çok daha güvenilir. Çünkü yamanın içinde ne bir .exe var ne de bir .dll dosyası mevcut.

Sadece oyunun kendi dosyalarını içeren bir .pak arşivi paylaştım. .pak dosyası ile .exe'yi bir tutmak gerçekten komik ve bilgisizce bir benzetme olmuş. .pak sadece oyun motorunun okuduğu bir veri paketidir; kendi başına kod yürütme yeteneği yoktur, yani içine virüs koyup çalıştırmak teknik olarak imkansıza yakındır. Asıl risk, içinde ne olduğunu bilmediğiniz o otomatik kurulumlu .exe ve .dll dosyası barındıran yamalardadır.

Ayrıca .txt dosyasından virüs bulaşabileceği iddianızla artık işi iyice saçmalama boyutuna taşımışsınız. Eğer bir metin belgesiyle virüs bulaşsaydı, hackerların uğraşmasına gerek kalmazdı; herkes birbirine "beni oku" dosyası atardı. Hiçbir teknik bilginiz olmadan, dosyayı incelemeden veya denemeden "güvenilmez" diyerek insanları yanlış yönlendirmeniz tamamen boş bir çaba. Bilginiz olmayan konularda yorum yapıp diğer insanlara yanlış örnek olmayın.

İyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…