Greens1903

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, RE4 lanet 2005 versiyonunu bir oynayayım dedim. Kaya fırlatıyorlar, "X tuşuna bas" diyor, basıyorum koşmuyor. Ayarları karıştırdım vs. ne yaptıysam X hangisi çözemedim.

Oyunu nereden indirdin, korsan mı? Steam versiyonu ise yardımcı olamam çünkü oyunun dosyaları korsanda ve Steam'da farklı oluyor.
İlk çıkan 2005 grafikli mi? Yoksa HD Project denilen mi (HD Project dediğim şey 2005 grafiğinin geliştirilmiş versiyonu).

Korsan ise oyun dosyalarında "Setup.exe" diye bir dosya olacak. Ondan mı değiştirdin tuşları? "Setup.exe" haricinde, oyun dosyalarında metin belgesi varsa tuşlar ayarlanabiliyor. Oyunun klasörünü ekran görüntüsü atarsan yardımcı olabilirim, ben de yaşadım bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu nereden indirdin, korsan mı? Steam versiyonu ise yardımcı olamam çünkü oyunun dosyaları korsanda ve Steam'da farklı oluyor.
İlk çıkan 2005 grafikli mi? Yoksa HD project denilen mi ( HD project dediğim şey 2005 grafiğinin geliştirilmiş versiyonu).

Korsan ise oyun dosyalarında "Setup.exe" diye bir dosya olacak. Ondan mı değiştirdin tuşları? "Setup.exe" haricinde, oyun dosyalarında metin belgesi varsa tuşlar ayarlanabiliyor. Oyunun klasörünü ekran görüntüsü atarsan yardımcı olabilirim bende yaşadım bu sorunu.

Oyun Steam sanırım, HD versiyon. Tüm klavye tuşlarına basarak çözdüm.