GupDex Üyecik Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 13 Beğeniler -1 Yer Türkiye 28 Temmuz 2025 #1 Uzun zamandır Resident Evil 4-7-8 icin Türkçe yama arıyorum ama trojanli veya cevirisi yanlış oluyor. Doğru düzgün çevirmesi de doğru olan yamalar var mi?
Uzun zamandır Resident Evil 4-7-8 icin Türkçe yama arıyorum ama trojanli veya cevirisi yanlış oluyor. Doğru düzgün çevirmesi de doğru olan yamalar var mi?
Ada Wong Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 560 Çözümler 16 Beğeniler 343 28 Temmuz 2025 #2 Konu 'Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ' 13 Ocak 2025 Selamlar oyunsever dostlarım, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 4 Remake Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. (Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.) Çevirmen AYS Nutch Developer Deftones YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR? RE4 klasörü içerisinde yer alan dosyayı C:\Program Files... 4 için kullanmıştım ve güzeldi.
Konu 'Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ' 13 Ocak 2025 Selamlar oyunsever dostlarım, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 4 Remake Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. (Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.) Çevirmen AYS Nutch Developer Deftones YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR? RE4 klasörü içerisinde yer alan dosyayı C:\Program Files... 4 için kullanmıştım ve güzeldi.
KS KS GupDex Üyecik Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 13 Beğeniler -1 Yer Türkiye 28 Temmuz 2025 #3 Ada Wong dedi: Konu 'Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ' 13 Ocak 2025 Selamlar oyunsever dostlarım, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 4 Remake Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. (Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.) Çevirmen AYS Nutch Developer Deftones YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR? RE4 klasörü içerisinde yer alan dosyayı C:\Program Files... 4 için kullanmıştım ve güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanmıştım çevirisi bayağı yanlış makine tarafından yapılmış sanırım Leon veya Ada'nın dediği laf ile yazan kelime tutmuyor.
Ada Wong dedi: Konu 'Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ' 13 Ocak 2025 Selamlar oyunsever dostlarım, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 4 Remake Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. (Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.) Çevirmen AYS Nutch Developer Deftones YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR? RE4 klasörü içerisinde yer alan dosyayı C:\Program Files... 4 için kullanmıştım ve güzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben bunu kullanmıştım çevirisi bayağı yanlış makine tarafından yapılmış sanırım Leon veya Ada'nın dediği laf ile yazan kelime tutmuyor.