Resident Evil Requiem save dosyası isteği

nakoicve

Uzman
Arkadaşlar, save dosyalarımı kaybettim. En son kaldığım yer Leon ile o hastanede Victor'un ofisini arıyordum. %100 bitmiş save veya o noktada olan save dosyası olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilir mi? Dosyalarımı geri alamıyorum, yaklaşık 5-6 saat oynadım oyunu. Tekrar baştan başlamak beni yorar çok... Steam versiyonu için bana save dosyaları lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Save dosyası konumu söylerseniz yardımcı olmak isterim.

Save dosyası konumu söylerseniz yardımcı olmak isterim.
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata ya girip orda hesabınızın klasörü örneğin (54960446) var bana o klasörünüz lazım oyunu oynadığınız bazı backup programları var onları kullanarak save dosyasını kendi hesabıma ordan geçireceğim Resident Evil oyununun save klasörünün adı da 3764200 isterseniz özelden konuşabiliriz çok teşekkür ederim yoksa oyunu komple sileceğim o kadar baştan oynayamam bir daha...

yani hangi klasörün içinde 3764200 adlı dosya varsa bana o klasör lazım komple

Hocam dosya uçmuş, uyarı aldım. Dosyayı alamadıysanız güvenli bir platforma tekrar yükleyeyim.

Evet, evet fark etmez. Google Drive falan hepsi olur, yeter ki şu save dosyalarını kurtarayım... Siz oyunda hangi bölümdydünüz veya %100 mü bitirdiniz?

Evet, evet fark etmez. Google Drive falan hepsi olur, yeter ki şu save dosyalarını kurtarayım... Siz oyunda hangi bölümdydünüz veya %100 mü bitirdiniz?
Hayır. Grace basementa atladıktan sonra Leon'a geçip Gideon'un ofisini aradığımız kısımdayım. Baştaki shotgun ile obez zombiyi öldürdüğümüz kısımdan yarım saat sonrası diyebilirim.

Ohh tam da aradığım yer. Ben de tam o obez zombiden sonra oyundan çıktım, sonra save dosyalarımın hepsini kaybettim. Cloud'da da yok. Tam da benim kaldığım yer... Çok güzel oldu, teşekkürler.

Hemen deniyorum ama sanırım komple o hesabınızın dosyası lazım. Hemen deneyip haber veriyorum.

Evet, bana direkt UserID'li olan klasörünüz komple lazım. Onun içinden benimkine bu program geçirecek dosyaları değiştirip çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…