Bende 4 ve 5 vardı sadece. Ne zamandır bu anı bekliyordum ve cidden çok iyi oldu. Serinin sevenlerinden oyun önerisi gelirse hem ben hem de benim gibi "hangisini alayım?" diye dertlenenler faydalanır.
Bende 4 ve 5 vardı sadece. Ne zamandır bu anı bekliyordum ve cidden çok iyi oldu. Serinin sevenlerinden oyun önerisi gelirse hem ben hem de benim gibi "hangisini alayım?" diye dertlenenler faydalanır.
En kolayı hangisi? Hikaye oyunlarına yeni merak saldım ve mermi problemi canımı çok sıkıyor. Yenilerini almayı düşünmüyorum, o yüzden eskilerinden önerir misiniz?
En kolayı hangisi? Hikaye oyunlarına yeni merak saldım ve mermi problemi canımı çok sıkıyor. Yenilerini almayı düşünmüyorum, o yüzden eskilerinden önerir misiniz?
Village de çok pahalı değilmiş, aslında o da güzel duruyor. Aslında nostalji bağımlısı değilim, hikaye oyunlarına çok alışık olmadığım için çok para vermek istemiyorum. Güncel görünen ve ucuz olan sanırım sadece village ve biohazard var. Gerçi revilesion 2 vardı kütüphanemde, güzel görünüyordu. Eski de olsa bu tarz oyunları sepete atıp almayı düşünüyorum, ne dersiniz hocam?