Reşit olmayan birisi için banka önerisi

akif42

Yetkin
Reşit değilim ve şu an ilk imza kartı kullanıyorum. Kartta birçok kısıtlama var; para transferi yapamıyorum ve yatırım işlemleri oldukça sınırlı.

Daha az kısıtlaması olan, para gönderebileceğim ve yatırım yapabileceğim bir banka arıyorum. Önerileriniz neler?

Mumkunse Garanti, degilse Yapi Kredi.

İş Bankası İlk İmza hesabı çıkarın, ardından Nays hesabınızı onunla onaylayın. İlk İmza’da her aya özel %50 cashback var. Nays hesabında ise çok daha fazla güzel kampanya bulunuyor. Ben pazartesi açacağım.

Kusura bakmayın okumaktan acizim sanırım. Kısıtlama olduğunu biliyorum ancak çoğunu Nays hesabı ile aşabilirsiniz.

Garanti'de güzel kampanyalar var. Ama mobil uygulama vs o kadar önemli değilse vakıf katılım'a da bakabilirsiniz. Kullanmıştım profilimde incelemeside var. Onun dışında çoğu bankada bahsettiğiniz özellikler kısıtlı.

Yatırım olarak Garanti'de ve vakıf katılım'da döviz ve altın/gümüş hesabı, İş Bankası'nda ise sadece hisse hesabına izin veriliyor. Diğer bankalar hakkında bilgim yok.

Garanti önermem borç ödeyemedigin halde çok çirkef bir bankaya dönüyorlar senin borcun için yakınlarını arıyorlar.
Resit olmayan bir birey icin sorun degil. Resit olduktan sonra kendi ihtiyaclarina gore baska bir banka hesabi acabilir. Ayni hesabi kullanmak istiyorsa baska tabi.

Mumkunse garanti, degilse Yapı Kredi.

Sanırım Garanti BBVA açacağım hesap açma ücreti bulunuyor mu? İlk imzayı açarken para istemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…