Retro setupları sever misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 53
  • Etiketler Etiketler
    retro

dark_1234 24

Yetkin
Merhaba, retro setupları sever misiniz? Mesela ben retro monitörleri kullanmayı çok seviyorum. Örneğin, mini 17 inç eski monitörler, hatta şu an öyle şahsen setup'a bir hava katıyor. Mesela bütçem olursa sleeper bir kasada toplamayı düşünüyorum.

Severim, ama işte o monitörlere eski konsollar bağlanırsa iyi olur.

Ağırlık falan bana biraz yük gelir ama iş konsol tarzı şeyler olunca iyi olabilir.

Küçüklüğüm böyle cihazlarla geçti ama şu an boot süresine bile tahammül edemem sanırım.

Zamanında çok kullandık ama o zamanlar iyiydi. Şimdi sevsemde şu anki sistemimin yanında rahatsız edici oluyor sadece yani hiç konforlu gelmiyor. 2008'den kalma 19 inç kare monitörüm üstü örtülü duruyor kenarda.

Bir ara laptop a bağlayıp kullandım kendi ekranı arıza verdiydi sapa sağlamdı hâlâ eski GTA ve NFS oyunlarını oynamak iyi oldu onun dışında çok da iyi gelmiyordu. Bir de masamda HD 7450 duruyor nedense çok da satasım gelmedi dekor amaçlı duruyor o da 10 seneden fazla elimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…