Retrozo R36s orijinal mi?

Bütçe
2500
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba,
Firma reklamları Instagram'da sürekli karşıma çıkıyor. Malum gümrük kısıtlamaları nedeniyle ürünü yurt dışından (datafrog vs.) getirtemiyorum. Site güvenilir midir? Ürün orijinal midir? Daha önce alışveriş yapan ya da konu hakkında deneyimli arkadaşlar var ise yorumlarını bekliyorum.

Zaten Orijinali'de inanılmaz iyi olan bir konsol değil. Aradaki fark genelde %1 Low FPS farkı oluyor. Sitenin dediğine göre arkos da atılıyorsa sorun çıkarmaz. Ben olsam datafrog modellerine bakacağıma Anbernic'in düşük-orta seviye cihazlarına bakardım.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Anbernic'in en uygun modeli 4500 civarına alınıyor hocam. Daha detaylı araştırıp değerlendireceğim.

Kesinlikle önermiyorum. 1 hafta boyunca kargoya vermediler. Satıcı ilgisiz, kargom nerede diye yazıyorum 3 saat sonra dönüyorlar. Yoğunluk yoğunluk diyorlar. Alıcı gibi davranıp farklı bir numaradan yazıyoruz, saniyesinde dönüyorlar. Satıcı çok saygısız. En sonunda kargoya verilince SMS gelir yazmanıza gerek yok yazmış. Kargoya verilmeden iptalini talep ettim, o mesajıma da dönmüyorlar. Umarım bir an evvel kurtuluruz bu firmadan, dolandırıcı gibi duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…