pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.346 Çözümler 13 Beğeniler 5.005 Yer Plant Dingolfing, Almanya 29 Ağustos 2024 #11 EmirhanRadicus dedi: Eğer fanlarınız RGB ise bu daha iyi olur hem görüntüsü şık hem de Full mesh. Genişletmek için tıkla... CPU soğutucu desteği belirtilmemiş bile. Bu tarz kasalara para vermesek mi artık...
EmirhanRadicus dedi: Eğer fanlarınız RGB ise bu daha iyi olur hem görüntüsü şık hem de Full mesh. Genişletmek için tıkla... CPU soğutucu desteği belirtilmemiş bile. Bu tarz kasalara para vermesek mi artık...
KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 29 Ağustos 2024 #12 EmirhanRadicus dedi: @swrfrkn yurt dışı ürünler için O, bu üründe sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz?
EmirhanRadicus dedi: @swrfrkn yurt dışı ürünler için O, bu üründe sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz?
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.503 29 Ağustos 2024 #13 swrfrkn dedi: Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Güzel, ben bütçenizi çok zorlamamak adına bulduğum en ucuz mesh kasayı attım.
swrfrkn dedi: Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Güzel, ben bütçenizi çok zorlamamak adına bulduğum en ucuz mesh kasayı attım.
Y yweld Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.101 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 29 Ağustos 2024 #14 swrfrkn dedi: Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Düz model yerine bunu al. Daha geniş ve 4 fanlı. https://amzn.eu/d/1LAAKmI
swrfrkn dedi: Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Düz model yerine bunu al. Daha geniş ve 4 fanlı. https://amzn.eu/d/1LAAKmI
KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 29 Ağustos 2024 #15 EmirhanRadicus dedi: Güzel, ben bütçenizi çok zorlamamak adına bulduğum en ucuz mesh kasayı attım. Genişletmek için tıkla... Hem masa üzerine koyacağım için en azından yanı cam olsun istiyorum hem de elimdeki fanlar çok sesli onları da değiştirmek istiyorum.
EmirhanRadicus dedi: Güzel, ben bütçenizi çok zorlamamak adına bulduğum en ucuz mesh kasayı attım. Genişletmek için tıkla... Hem masa üzerine koyacağım için en azından yanı cam olsun istiyorum hem de elimdeki fanlar çok sesli onları da değiştirmek istiyorum.
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.346 Çözümler 13 Beğeniler 5.005 Yer Plant Dingolfing, Almanya 29 Ağustos 2024 #16 swrfrkn dedi: Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... GT Pro Cpu soğutucu desteği154mm'ymiş bu arada. Onun yerine Diamond Pro Mesh tercih edilebilir şimdi ben de önerecektim.
swrfrkn dedi: Anladım ama Dark düz GT modeli var o nasıl ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... GT Pro Cpu soğutucu desteği154mm'ymiş bu arada. Onun yerine Diamond Pro Mesh tercih edilebilir şimdi ben de önerecektim.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.503 29 Ağustos 2024 #17 pawEn dedi: CPU soğutucu desteği belirtilmemiş bile. Bu tarz kasalara para vermesek mi artık... Genişletmek için tıkla... Azcık araştırma, 150mm destekliyor. Razor mATX Mikro ATX BoÅ Bilgisayar Kasası BoÅ Ofis Bilgisayarı
pawEn dedi: CPU soğutucu desteği belirtilmemiş bile. Bu tarz kasalara para vermesek mi artık... Genişletmek için tıkla... Azcık araştırma, 150mm destekliyor. Razor mATX Mikro ATX BoÅ Bilgisayar Kasası BoÅ Ofis Bilgisayarı
KS KS S swrfrkn Uzman Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Beğeniler 14 29 Ağustos 2024 #18 yweld dedi: Düz model yerine bunu al. Daha geniş ve 4 fanlı. https://amzn.eu/d/1LAAKmI Genişletmek için tıkla... Micro kasa istediğimi belirtmiştim.
yweld dedi: Düz model yerine bunu al. Daha geniş ve 4 fanlı. https://amzn.eu/d/1LAAKmI Genişletmek için tıkla... Micro kasa istediğimi belirtmiştim.
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.346 Çözümler 13 Beğeniler 5.005 Yer Plant Dingolfing, Almanya 29 Ağustos 2024 #19 EmirhanRadicus dedi: Azcık araştırma, 150mm destekliyor. Razor mATX Mikro ATX BoÅ Bilgisayar Kasası BoÅ Ofis Bilgisayarı Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak sığmayacak soğutucu. Boşuna tartışmaya gerek yok. swrfrkn dedi: Micro kasa istediğimi belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Uyum konusunda sıkıntı yaşayacağınız için mi Micro ATX istiyorsunuz yoksa özel bir sebebi mi var?
EmirhanRadicus dedi: Azcık araştırma, 150mm destekliyor. Razor mATX Mikro ATX BoÅ Bilgisayar Kasası BoÅ Ofis Bilgisayarı Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak sığmayacak soğutucu. Boşuna tartışmaya gerek yok. swrfrkn dedi: Micro kasa istediğimi belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Uyum konusunda sıkıntı yaşayacağınız için mi Micro ATX istiyorsunuz yoksa özel bir sebebi mi var?
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.503 29 Ağustos 2024 #20 swrfrkn dedi: Hem masa üzerine koyacağım için en azından yanı cam olsun istiyorum hem de elimdeki fanlar çok sesli onları da değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fanları hakkında bilgim yok ancak kullanılır, dediğim gibi bütçenizi aşmaması için uygun öneride bulundum.
swrfrkn dedi: Hem masa üzerine koyacağım için en azından yanı cam olsun istiyorum hem de elimdeki fanlar çok sesli onları da değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Fanları hakkında bilgim yok ancak kullanılır, dediğim gibi bütçenizi aşmaması için uygun öneride bulundum.