Revenge R2-D2 kasaya Strong M4-12Xpro soğutucu sığar mı?

Bütçe
1000
Micro kasa istediğimi belirtmiştim.
Kompakt bir şey istiyorsan o zaman Dark GT al. Yanı cam değil akrilik yani. Ben olsam Pro alırdım pek fiyat farkı yok hem menteşeli camı var hem de bildiğim kadarıyla temperli cam. + ARGB fanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark GT'ye M4-12X Pro sığmaz. Şu önerilen ofis kasasına da sığmıyor.

Micro kasa istediğimi belirtmiştim.

Masam çok küçük büyük ihtimalle masaya sığmaz o yüzden.
Ölçülerini alıp kasayla karşılaştırmak varken tahminlerle yürümeye gerek yok. Masa ölçüleri belli, kasa ölçüleri belli. Sığar/sığmaz o zaman anlaşılır. Basit.

Kompakt bir şey istiyorsan o zaman Dark GT al. Yanı cam değil akrilik yani. Ben olsam Pro alırdım pek fiyat farkı yok hem menteşeli camı var hem de bildiğim kadarıyla temperli cam. + ARGB fanlar.

O zaman düz GT alacağım biraz bütçeyi aşıp.

GT'ye sığmıyor mu? O zaman yapabileceğim tek şey biraz daha bekleyip daha güzel bir şey almak öneriler için sağ olun.

Kaç mm bu soğutucu? Ben Phantom Spirit taktım kapak rahat rahat kapandı.
Phantom 154, Strong M4-12X Pro ise 155mm.

Fan ve blok sayısı pek bir şey ifade etmiyor yükseklik hesaplarken. Fan boyutuyla tasarım daha önemli.

@swrfrkn Diamond Pro'dan hemen neden vazgeçtiniz? O kadar da aşırı büyük bir kasa değil aslında.

Phantom 154, Strong M4-12X Pro ise 155mm.

Fan ve blok sayısı pek bir şey ifade etmiyor yükseklik hesaplarken. Fan boyutuyla tasarım daha önemli.
Ben fanları RAM'lerden dolayı az yukarda kullanıyorum. Şu anki haliyle 154mm üstünde. Onu geçtim 1mm ne değiştirebilir sence?

Ben fanları RAM'lerden dolayı az yukarda kullanıyorum. Şu anki haliyle 154mm üstünde. Onu geçtim 1mm ne değiştirebilir sence?
Çok şey. Benim için problem yok kağıt üstünde sığıp sığmayacağı bariz belli olan bir durumda alıp almamak konu sahibine kalmış. Benle tartışmanızı gerektirecek pek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…