Revenge R2-D2 kasaya Strong M4-12Xpro soğutucu sığar mı?

Bütçe
1000
Çok şey. Benim için problem yok kağıt üstünde sığıp sığmayacağı bariz belli olan bir durumda alıp almamak konu sahibine kalmış. Benimle tartışmanızı gerektirecek pek bir şey yok.

Şöyle anlatayım. 1 adet A4 kağıdı 80 gram/m2 hesaplarsan 0.1mm eder. 10 tane A4 kağıdı 1mm eder. Phantom Spirit'in fanları yukarıda kullanmama rağmen orada 10 tane A4 kağıdı sığacak mesafe var. 154mm kasa için sadece üretici ölçüsü. Gerçek değerler biraz daha fazla.

Masam gerçekten küçük şu anki kasam ile diamond Pro zaten çok benzer ölçüleri o yüzden.

Arkadaşlar Teknobiyotik destek ekibine bir danışayım eğer olumlu cevap alır isem riske girip alacağım ama eğer hayır derlerse iptal.

İllaki fark edebilir de her kasada bunun ne kadar farkettiğini bilme şansım yok. Sizin de yok. Kimsenin yok diyebiliriz yani. Fiziksel olarak her kasayı deneme şansımız olmasını isteriz tabii ki değil mi? Ama olmuyor. Teknik veriler ne diyorsa ona göre konu sahibini yönlendiriyorum. Eğer siz Dark GT/GT Pro kullanıyorsanız ve diyorsanız ki bu kasa en az 155mm destekler. O zaman ben de paşa paşa önerebilirim burada bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…