Vodafone Rezalet bir firma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 976
  • Etiketler Etiketler
    vodafone
Ayrica dolandırıcı bir musteri hizmetleri var. Kadın bana 50 GB internet olan pakette YouTube var dedi bende bildigim icin bunlari sonra bakariz diyip kapattim. Tobi'den dedigi paketi kontrol ettigimde YouTube paketinin olmadigini gordum. Hic insanlık yok. Inaniyorum bir gün halkı gerçekten dusunen bir hukumet gelecek ve bunları duzeltecek.

Dolandırıcılık desen var. Kul hakkı yeme desen var. Taciz desen var. Hat çekmeme sorunu desen var. Sonra bana bayram mesajı atıyorlar. Kardeşim siz kutlamayın bayramımı siz müslümansanız ben katolik, masonum.

Hic sorma ya kör tuttugunu öpermis hesabı. Bunların nasil kâr ettikleri belli iste insanlari kandirarak. Inan oyle bir icime batti bu durum ve bugunde bu konuyu gormem. Ne kadar buyuk bir tesadüf.

Hayatımda Vodafone kadar adi ve uyanık bir işletme görmedim. Yukarıda millet İstanbul'un göbeğinde çekmiyor demiş, diğeri de bizim köyde çekiyor deyip dislike atmış. Arkadaşım, Vodafone Ankara'nın hiçbir yerinde çekmiyor, adamların metrosunda çekiyormuş en azından ona da şükür.

Gelecek ay kampanya yapacakları ne malum.

Ankara'nin gobeginde de cekmiyordu. TR'de en iyi ceken Türkcell fakat pahalı. xD

Valla bu sınırsız sosyal medya paketi vardı ya, 100 TL'ydi. Gitmişler 200 TL yapmışlar onu ama ben zam gelmeden önce 100 TL'ye almıştım. O direkt 200 TL olmaz değil mi? Eğer olacaksa iptal ettireyim.

Ha bir de 5G'ye geçerken Turkcell ile Türk Telekom bayağı internet verdi. Vodafone ise 1 günlük sınırsız verdi. Saçmalık gerçekten. Vodafone insanı delirtir ama kullanıyoruz işte, yapacak bir şey yok.

Bende de aynı. Ulan parkta 2 diş çekiyor. Kafayı yersin.

"Quality" ya da "Quantity", Türkiye'de operatörler bu iki seçenekten bir tanesini seçer, Vodafone "Quantity" odaklıdır, taarifeleri ucuzdur ve haftalık hediye olarak bolca internet verebilir, ama hız ve çekim kalitesi çok kötüdür, Turkcell ise tam tersidir, Türk Telekom biraz daha orta yolludur ama bence en oluru da odur.

Burada da kullanıcı bir seçim yapmalı, Vodafone'dan 50GB interneti 8-16mbps olarak mı kullanmak istiyor yoksa aynı fiyata Turkcell 20GB interneti 50-100mbps olarak mı kullanmak istiyor, tercihi göre operatör seçilmeli.

Bende de aynı. Ulan parkta 2 diş çekiyor. Kafayı yersin.

Garip olanı söyleyeyim size metro da yerin altında arada çekiyor, evde çekmediği oluyor. @ProfTech

Dağın başında oturmuyorum, köyde oturmuyorum, şehrin göbeğinde mobil verimi açıp internete girerken yavaşlama tek diş çekmesi yaşamak istemiyorum. Bu durumda bile suçlu ben oldum, sıkıntı sende diyen oldu. Turkcell geçelim de madem önerdiler.

Burada da kullanıcı bir seçim yapmalı, Vodafone'dan 50GB interneti 8-16Mbps olarak mı kullanmak istiyor yoksa aynı fiyata Turkcell 20GB interneti 50-100Mbps olarak mı kullanmak istiyor, tercihi göre operatör seçilmeli.

200 300 daha fazla ödeyelim gerekirse de en azından ödediğimiz paranın hakkını almış oluruz. Haksız mıyım?

Ben şöyle yapacağım artık; Turkcell'le TT arasında sürekli git-gel yaparak ucuza kampanyalarla iyi hat al'cam, diğer hattımı da arkadaşlarım rahatça arayıp ulaşabilsin diye kullan'cam. Başka türlü yürümez bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…