RG35XXX H el konsolu alınır mı? PSP oyunlarını seviyorum bu cihazda stabil oynayabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsünden emüle edebildiği görünüyor da bu fiyata zaten amacınız PSP'yse orijinal PSP de alırsınız.RG35XXX H el konsolu alınır mı? PSP oyunlarını seviyorum bu cihazda stabil oynayabilir miyim?
RG35XXX H el konsolu alınır mı? PSP oyunlarını seviyorum bu cihazda stabil oynayabilir miyim?
Telefonumda emülatör oyunları kasıyor ondan. Kol var zaten.Bence buna bu kadar para vereceğine, telefonuna güzel bir kol alırsan daha iyi bir deneyim elde edersin. PSP emülatörünü zaten en çöp cihaz bile çalıştırıyor artık.
Peki öyle yapalım ama çok uçuk fiyatlar yazıyorlar takip etmek lazım.Ekran görüntüsünden emüle edebildiği görünüyor da bu fiyata zaten amacınız PSP'yse orijinal PSP de alırsınız.
Ki PSP emülatörleri ile telefondan da oynayabiliyorsunuz tüm oyunları. Yani dijital bir cihaza bu parayı vermektense telefondan da oynamıyorum derseniz gidin en ölüsü orijinal PSP alın zira orijinal PSP de tertemiz emülasyon yapabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.