Çözüldü Riot Client nasıl silinir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Selamlar. Ben Riot Client'ı kaldırmak istiyorum ancak kaldıramıyorum. "Program ekle veya kaldır" kısmında Riot Client görünmüyor. Denetim masasında da Riot Client görünmüyor. Revo Uninstaller'dan silmiştim ama sonra tekrar karşıma çıktı. Nasıl silebilirim?

Çözüm
Client'i tekrar kurup kendi içinden silin. Revo kullanınca sistem silinmemiş gibi gösteriyor.
Başlangıç uygulamalarından silmek için şu videoyu izleyebilirsin:

Bir de Xbox uygulamasına girdiğimde otomatik olarak açılıyor. Acaba bu durum Xbox uygulamasından kaynaklı olabilir mi?
Xbox hesabıyla bağladıysan her girişinde otomatik olarak açılıyor uygulama. Arayüz falan geliyor mu? Eğer geliyorsa uygulamayı yükleyip tekrardan silmeyi dene.

Açıldıktan sonra üstüne tıklayınca hiçbir şey olmuyor mu?
Üzerine tıklayınca arayüz açılıyor. Ama otomatik başladığında sadece arka planda çalışıyor.

Client'i tekrar kurup kendi içinden silin. Revo kullanınca sistem silinmemiş gibi gösteriyor.
Riot Client'ı indirdikten sonra Revo Uninstaller'da göründü. Şimdi oradan silmeye çalışacağım.

Sağ alttan gizli simgeleri göster kısmından Riot Client'i sağ tık yapıp kapatman lazım yoksa silmiyor Riot'a ait oyunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…