• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Riot Games Vanguard bilgi çaldığı iddia edilmesine rağmen insanlar neden hâlâ Valorant oynuyor?

CS bunu yıllardır "Overwatch" ile doğru bir şekilde yapıyor. Hatta oyunculara yaptırıyor.

Valorant'ın kitlesi genelde 18 yaş altı kişilere hitap ettiği için ne olduğunu bilseler de umursamazlar.

Hükümetlerin devreye girmesi lazim. Tencet yani Çin firması. Çin her evde yani. Aynı mantıkla Microsoft da oyle tabii .

CS bunu yıllardır "Overwatch" ile doğru bir şekilde yapıyor. Hatta oyunculara yaptırıyor.
Sistemin nasıl çalıştığını biliyor musunuz? VAC oyun dosyalarında şüpheli değişiklik tespit edene kadar OverWatch sistemine düşürmüyordu.
Ki Overwatch sistemi de hiçbir işe yaramıyordu. CS'nin hile sistemi kernel seviye hileler keşfedildikten sonra hiçbir ise yaramaz hale geldi. Bu yalnızca azınlıkta olan hile oranını azaltır. Yine bir çözüm değil yani.

Açıkçası ben oynamıyorum, LoL'e Vanguard gelmeden önce arada ARAM girerdim, bu virüsümsü şey gelince onu da temelli bıraktım, Elden Ring dışında anti hile yazılımı kullanan hiçbir oyunu oynamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…