Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.512 Çözümler 19 Beğeniler 3.757 Yer Cintra 6 Şubat 2026 #1 Oyunu sıfırdan yükledim, Windows ve ekran kartım güncel. Sorunu bayağı bir süre araştırdım fakat bir şey bulamadım. Hani hata kodu yok, sunucu banı diyeceğim ama Launcher ne alaka. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2026-02-05 221931.webp 6,7 KB · Görüntüleme: 40 Ekran görüntüsü 2026-02-06 035336.webp 327,4 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2026
Oyunu sıfırdan yükledim, Windows ve ekran kartım güncel. Sorunu bayağı bir süre araştırdım fakat bir şey bulamadım. Hani hata kodu yok, sunucu banı diyeceğim ama Launcher ne alaka.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.449 Yer Haddonfield, Illinois 6 Şubat 2026 #2 Bilgisayarı yeniden başlattın mı kurduktan sonra?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.512 Çözümler 19 Beğeniler 3.757 Yer Cintra 6 Şubat 2026 #3 Michael MYERS dedi: Bilgisayarı yeniden başlattın mı kurduktan sonra? Genişletmek için tıkla... Kaç kere yeniden başlattım bir bilsen. Ek: Riot destek sayfası vesairede şu an çalışmıyor. Edge ve Brave geri atıyor. Edge zaten direkt güvenli değil diyor.
Michael MYERS dedi: Bilgisayarı yeniden başlattın mı kurduktan sonra? Genişletmek için tıkla... Kaç kere yeniden başlattım bir bilsen. Ek: Riot destek sayfası vesairede şu an çalışmıyor. Edge ve Brave geri atıyor. Edge zaten direkt güvenli değil diyor.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.449 Yer Haddonfield, Illinois 6 Şubat 2026 #4 Geraltın kılıcı dedi: Kaç kere yeniden başlattım bir bilsen. Ek: Riot destek sayfası vesairede şu an çalışmıyor. Edge ve Brave geri atıyor. Edge zaten direkt güvenli değil diyor. Genişletmek için tıkla... İnternetle alakalı gibi o zaman. Normalde DPI'ın Valorant'ı etkilememesi lazım ama kullanıyorsan bir kapat dene istersen.
Geraltın kılıcı dedi: Kaç kere yeniden başlattım bir bilsen. Ek: Riot destek sayfası vesairede şu an çalışmıyor. Edge ve Brave geri atıyor. Edge zaten direkt güvenli değil diyor. Genişletmek için tıkla... İnternetle alakalı gibi o zaman. Normalde DPI'ın Valorant'ı etkilememesi lazım ama kullanıyorsan bir kapat dene istersen.