Riseup VPN güvenilir midir?

7486

Başarılı
Merhabalar, kullandığım dağıtımda Riseup VPN kullanıyorum. Güvenli midir? Yasa dışı bir iş yapmıyorum, sadece bu şekilde daha güvende hissediyorum. Sizce güvenli mi?

Herhangi bir bedava VPN'de ürün sizsiniz bunu unutmayın. Ayrıca şöyle bir Reddit Thread'i buldum.

Reddit

Herhangi bir bedava VPN'de ürün sizsiniz bunu unutmayın. Ayrıca şöyle bir Reddit Thread'i buldum.

Reddit
Adam virüs falan diyor. Bu gerçek olabilir mi?

Ayrıca bağış yapmadan kullanamama gibi bir olay yok. Kullanılıyor.

Peki ne yapmalıyım? Dediğim gibi illegal bir iş yapmıyorum.

Yani daha bilindik olanlara bakabilirsiniz ama dediğim gibi her ücretsiz VPN'de ürün sizsiniz. Ama illaki bedava kullanacaksanız ProtonVPN kullanabilirsiniz.

Yani daha bilindik olanlara bakabilirsiniz ama dediğim gibi her ücretsiz VPN'de ürün sizsiniz. Ama illaki bedava kullanacaksanız ProtonVPN kullanabilirsiniz.
Format atmalı mıyım? Mail adresim proton olduğu için şifremi unutursam direkt mail gg.

Tertemiz bir format atayım en iyisi.

Format atmalı mıyım? Mail adresim proton olduğu için şifremi unutursam direkt mail gg.

Virüs taraması yaptırın ne olur ne olmaz, ben atmazdım tabii. İçiniz rahat etmezse format atabilirsiniz.

Virüs taraması yaptırın ne olur ne olmaz, ben atmazdım tabii. İçiniz rahat etmezse format atabilirsiniz.
Linux'da düzgün bir antivirüs yok. Mecbur formatlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…