Detaylar
Kim cevapladı?Adam virüs falan diyor. Bu gerçek olabilir mi?Herhangi bir bedava VPN'de ürün sizsiniz bunu unutmayın. Ayrıca şöyle bir Reddit Thread'i buldum.
Ayrıca bağış yapmadan kullanamama gibi bir olay yok. Kullanılıyor.
Adam virüs falan diyor. Bu gerçek olabilir mi?
Ayrıca bağış yapmadan kullanamama gibi bir olay yok. Kullanılıyor.
Birisi 'bu bir bedava VPN, ne bekliyorsun' yazmış haklıda aslında.
Peki ne yapmalıyım? Dediğim gibi illegal bir iş yapmıyorum.Birisi 'bu bir bedava VPN, ne bekliyorsun' yazmış haklıda aslında.
Peki ne yapmalıyım? Dediğim gibi illegal bir iş yapmıyorum.
Yani daha bilindik olanlara bakabilirsiniz ama dediğim gibi her ücretsiz VPN'de ürün sizsiniz. Ama illaki bedava kullanacaksanız ProtonVPN kullanabilirsiniz.
Format atmalı mıyım? Mail adresim proton olduğu için şifremi unutursam direkt mail gg.Yani daha bilindik olanlara bakabilirsiniz ama dediğim gibi her ücretsiz VPN'de ürün sizsiniz. Ama illaki bedava kullanacaksanız ProtonVPN kullanabilirsiniz.
Tertemiz bir format atayım en iyisi.Yani daha bilindik olanlara bakabilirsiniz ama dediğim gibi her ücretsiz VPN'de ürün sizsiniz. Ama illaki bedava kullanacaksanız ProtonVPN kullanabilirsiniz.
Format atmalı mıyım? Mail adresim proton olduğu için şifremi unutursam direkt mail gg.
Virüs taraması yaptırın ne olur ne olmaz, ben atmazdım tabii. İçiniz rahat etmezse format atabilirsiniz.
Linux'da düzgün bir antivirüs yok. Mecbur formatlayacağım.Virüs taraması yaptırın ne olur ne olmaz, ben atmazdım tabii. İçiniz rahat etmezse format atabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Uzun yıllar sonra nizami antrenmana geri dönüş için program tavsiyesi
- hargainbunter
-
-
-
-