Merrhaba. Şimdiden gelen çözümlere karşılık olarak şunları denedim.
Uyumluluk modunda açamyı denedim. Olmadı. Windows 8 Windows 7'yi denedim olmadı.
Yönetici başlatmayı denedim olmadı.
Casper Excalibur Contorl Center uygulamasını kapattım. (Bazen anti-cheat yazılımları Control Center'ı bazen hile gibi algılayabiliyordu o yüzden denedim olmadı
Bir kullanıcı Roblox'a mail attım bana CMD gönderdiler demiş. (Maalesef onu deneyemedim çünkü paylaşmamış CMD'yi)
WindhawK'den efekt modlarını kapatmayı denedim. Yine olmadı.
Merrhaba. Şimdiden gelen çözümlere karşılık olarak şunları denedim.
Uyumluluk modunda açamyı denedim. Olmadı. Windows 8 Windows 7'yi denedim olmadı.
Yönetici başlatmayı denedim olmadı.
Casper Excalibur contorl Center uygulamasını kapattım. (bazen anti-cheat yazılımları Control Center'ı bazen hile gibi algılayabiliyordu o yüzden denedim olmadı.
Bir kullanıcı Roblox'a mail attım bana CMD gönderdiler demiş. (maalesef onu deneyemedim çünkü paylaşmamış CMD'yi)
Windhawk'den efekt modlarını kapatmayı denedim. Yine olmadı.
Ayrıyetten belirteyim. Windhwakdan Translucent Windows diye bi efekt kullanıyorum. Bu efekt bazı exelerin düzgün çalışmamasına vesile oluyo. Bende bu efekti o yüzden kapattım.
Hocam yükledim ama garip bir şekilde roblox açılıp tekrar geri kapanıyor
Video yükleyebilsem yükleyeceğim.
Aslında çözüm falan yok. Loglara baktığımda error 404 hatası diyor. Yani ben VPN açsamda fayda etmiyor. Modemi bilmiyorum öyle bir engelliyor ki Roblox'un kendi serverlarına erişemez haline geliyor. Benden kaynaklı bir sıkıntı. Yine de teşekkürler.