Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 28 Aralık 2024 #1 Roblox ismim gerçek ismim ile aynı, ben bunu isteyerek yapmamıştım. Roblox'a nasıl bir talep göndermeliyim düzeltmeleri için. Bir de talep göndersem düzeltirler mi?
Roblox ismim gerçek ismim ile aynı, ben bunu isteyerek yapmamıştım. Roblox'a nasıl bir talep göndermeliyim düzeltmeleri için. Bir de talep göndersem düzeltirler mi?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 28 Aralık 2024 #2 Evet değişiyorlar, lakin isminizde özel bir bilginiz varsa. Onun dışında değişmiyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 28 Aralık 2024 #3 Toby Fox dedi: Evet değişiyorlar, lakin isminizde özel bir bilginiz varsa. Onun dışında değişmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Direkt mail adresine mi mail atmam gerek yoksa destek kısmından mı? Destek kısmından ise ne seçmem gerekiyor. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Evet değişiyorlar, lakin isminizde özel bir bilginiz varsa. Onun dışında değişmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Direkt mail adresine mi mail atmam gerek yoksa destek kısmından mı? Destek kısmından ise ne seçmem gerekiyor.
TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 594 28 Aralık 2024 #4 Toby Fox dedi: Evet değişiyorlar, lakin isminizde özel bir bilginiz varsa. Onun dışında değişmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi bende denemiştim zamanında gerçek hayattaki ismimi kullandım diye, hesabımı silmişlerdi yeni hesap açın diye. Hesabını silebilirler. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Evet değişiyorlar, lakin isminizde özel bir bilginiz varsa. Onun dışında değişmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi bende denemiştim zamanında gerçek hayattaki ismimi kullandım diye, hesabımı silmişlerdi yeni hesap açın diye. Hesabını silebilirler.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 28 Aralık 2024 #5 TinerciYasin dedi: Aynı şeyi bende denemiştim zamanında gerçek hayattaki ismimi kullandım diye, hesabımı silmişlerdi yeni hesap açın diye. Hesabını silebilirler. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap ise olabilir. Bir kullanıcının destekten gelen yanıtı: Benim dediğimi diyor, ebeveyniniz iletişime geçsin demişler. Artı 0 Eksi
TinerciYasin dedi: Aynı şeyi bende denemiştim zamanında gerçek hayattaki ismimi kullandım diye, hesabımı silmişlerdi yeni hesap açın diye. Hesabını silebilirler. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap ise olabilir. Bir kullanıcının destekten gelen yanıtı: Benim dediğimi diyor, ebeveyniniz iletişime geçsin demişler.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 28 Aralık 2024 #6 Toby Fox dedi: Yeni hesap ise olabilir. Bir kullanıcının destekten gelen yanıtı: Eki Görüntüle 110702 Benim dediğimi diyor, ebeveyniniz iletişime geçsin demişler. Genişletmek için tıkla... Ailem gerekli ise onlar uğraşmaz. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Yeni hesap ise olabilir. Bir kullanıcının destekten gelen yanıtı: Eki Görüntüle 110702 Benim dediğimi diyor, ebeveyniniz iletişime geçsin demişler. Genişletmek için tıkla... Ailem gerekli ise onlar uğraşmaz.
TinerciYasin Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.339 Çözümler 3 Beğeniler 594 28 Aralık 2024 #7 Toby Fox dedi: Yeni hesap ise olabilir. Bir kullanıcının destekten gelen yanıtı: Eki Görüntüle 110702 Benim dediğimi diyor, ebeveyniniz iletişime geçsin demişler. Genişletmek için tıkla... 2-3 aylıktı hesap yanlış hatırlamıyosam. Yani yeni sayılır evet. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Yeni hesap ise olabilir. Bir kullanıcının destekten gelen yanıtı: Eki Görüntüle 110702 Benim dediğimi diyor, ebeveyniniz iletişime geçsin demişler. Genişletmek için tıkla... 2-3 aylıktı hesap yanlış hatırlamıyosam. Yani yeni sayılır evet.