DNS'nizi YogaDNS programı ile değiştirin. Eğer Türk Telekom, Turkcell Superonline, Vodafone kullanıyorsanız ekstra olarak ya Goodbyedpi ya da ByeDPI kullanın.
Roblox'a girmek için VPN önerisi istiyorum. WARP kullanıyorum şu anda ama bazen girerken authentication failed diye hata alıyorum, açıp kapatmadan bu sorun düzelmiyor. Bağlantısı kesilmeyen. 24 saat kullanabileceğim.
Sunucu değiştirmeyen bir VPN önerisi istiyorum. Bedava olursa daha iyi olur ama paralı olmasında sıkıntı yok. Sadece ücretliyse belirtirseniz sevinirim. İyi geceler.
GoodbyeDPI TR sürümünü indirin. Dnsredir kodu var türkcell, Türk Telekom vs olmadan. Ben onu çalıştırdığımda robloxa girebiliyordum sansüronline kullanmama rağmen.
Roblox'a girmek için VPN önerisi istiyorum. WARP kullanıyorum şu anda ama bazen girerken Authentication Failed diye hata alıyorum, açıp kapatmadan bu sorun düzelmiyor. Bağlantısı kesilmeyen. 24 saat kullanabileceğim.
Sunucu değiştirmeyen bir VPN önerisi istiyorum. Bedava olursa daha iyi olur ama paralı olmasında sıkıntı yok. Sadece ücretliyse belirtirseniz sevinirim. İyi geceler.