Roblox içinde oyun yapılır mı?

Brainrot yapacağım, çocukların çok ilgisini çekiyor böyle saçma şeyler. Hocam illa arkadaşlarım dışında oynayan olur.

Neden yapılmasın? Etiketledim merak ettim ne için acaba?
Yapılmaz, artık Türkiye'de zaten yok üstüne bu işten para kazanman imkansız nerdeyse, öne çıkmak çok zor Robloxda, daha önce denedim oradan biliyorum, para umrumda değil öylesine yapcam diyorsan sen bilirsin.

Yapılmaz, artık Türkiye'de zaten yok üstüne bu işten para kazanman imkansız nerdeyse, öne çıkmak çok zor Robloxda, daha önce denedim oradan biliyorum, para umrumda değil öylesine yapcam diyorsan sen bilirsin.
Hala para kazanılabilir. İmkansız diye bir şey yok. Başka birinde olmadı diye bende olmayacak diye bir kural yok.

Hala para kazanılabilir. İmkansız diye bir şey yok. Başka birinde olmadı diye bende olmayacak diye bir kural yok.
Tamam öyle düşünüyorsan yap gör kazanılabilir mi, her şey imkanli değil işte kardeşim milyonlarca oyun var robloxta çoğunu bilmiyoruz bile, yapsan bile (imkansıza yakın da tutması) zaten çok az kazanabileceksin serverdan dolayı, değmez.

İmkansız diye bir şey yoktur ama imkansıza yakın şeyler vardır. Bunlardan birisi de bilgisizken bir şeye kalkışmaktır. Ben yerinizde olsam hali hazırda var olan oyunları robloxa kopyalamayı denerdim. ( görünüşte ). Tabii ki bir oyunu farklı platforma kopyalamaktan bahsetmiyorum ama benzeri yapılabilir. Örnek vermem gerekirse son zamanlarda maccha chameleon popüler. Bunun benzeri robloxda yapılabilir ve bence kitle de kazandırır. Ama dediğim gibi bilmediğiniz için bu size işkence gibi gelir.

Önceden Roblox geçmişim var tabii. Fakat çok iyi fikirler değildi.

Hocam ben bu işte her şeyi yaptım tamamen tutan oyunların aynısını bile defalarca kopyalayıp yayınladım, yok servera oyuncu da çeksem yapay olarak tutmuyor, algoritma böyle. Yapımı kolay evet de GUİ arayüzüne aldanmamak gerek aşırı uğraşli ama uğraşın karşılığı olmayan bir platform.

Önceden Roblox geçmişim var tabii. Fakat çok iyi fikirler değildi.
Geçmiş değil hocam. Daha önce roblox için profesyonel bir oyun yapımına giriştiniz mi? Pek sanmıyorum girişiniz olsaydı çıkışınız da olurdu. Amacım soğutmak değil daha önce ki konularınıza da cevaplarım olmuştu. Bu olayların göründüğü kadar basit olmadığını söylemek istiyorum.

Konumuz roblox da olsa, Boru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…