Selam! Roblox oynamaya başladım. Eskiden oynamıyordum çünkü Roblox'un "bebe oyunu" olduğunu sanıyordum. Hani kardeşim oynarken görüyordum, blok grafikler, cidden basit oynanışlar vs. Meğer, Roblox bir oyun platformuymuş. İçerisindeki bağımsız geliştiriciler oyun yapıp yayınlıyormuş. Biraz bakındıktan sonra Roblox'ta çöp oyunların olmasının yanında, cidden kaliteli yapımlar da olduğunu gördüm. Bu yazıda bunlara kısa kısa yer vereceğim. Bu yapımlar benim "Roblox bebe oyunudur." algımı kıran oyunlar oldu.
Çoğunu oynamadım. Çünkü Roblox ile yeni tanıştım. Sadece ileride oynarım diye favorilere ekledim. Ama favorilere eklerken tabii ki oyunun yapısına baktım.
Dürüst olmak gerekirse tek tek her oyunun açıklamasını yazmaya üşendim. İlgili olanlar zaten araştırır.
Bilgisayarda oynadığımız AA ve AAA oyunların kötü kopyalarından ibaret Roblox oyunları. Sadece Robux'la ailenizin kredi kartını, yetişkinseniz de kendi paranızı Lua ile yazılmış bu slop oyunlara harcıyorsunuz, tek fark bu.
Roblox bir oyun değil ki ama? Oyun motoru, insanların ne yaptığı çok fazla değişkenlik gösterebiliyor; rezil rüsva oyunların popüler olması tüketilebilir olması sadece, yoksa gerçekten inanılmaz güzel oyunlar var.
Bilgisayarda oynadığımız AA ve AAA oyunların kötü kopyalarından ibaret Roblox oyunları. Sadece Robux'la ailenizin kredi kartını, yetişkinseniz de kendi paranızı Lua ile yazılmış bu slop oyunlara harcıyorsunuz, tek fark bu.