Roblox'un Bebe Oyunu Algısını Kıran 51 Oyun

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selam! Roblox oynamaya başladım. Eskiden oynamıyordum çünkü Roblox'un "bebe oyunu" olduğunu sanıyordum. Hani kardeşim oynarken görüyordum, blok grafikler, cidden basit oynanışlar vs. Meğer, Roblox bir oyun platformuymuş. İçerisindeki bağımsız geliştiriciler oyun yapıp yayınlıyormuş. Biraz bakındıktan sonra Roblox'ta çöp oyunların olmasının yanında, cidden kaliteli yapımlar da olduğunu gördüm. Bu yazıda bunlara kısa kısa yer vereceğim. Bu yapımlar benim "Roblox bebe oyunudur." algımı kıran oyunlar oldu.
Çoğunu oynamadım. Çünkü Roblox ile yeni tanıştım. Sadece ileride oynarım diye favorilere ekledim. Ama favorilere eklerken tabii ki oyunun yapısına baktım.

Dürüst olmak gerekirse tek tek her oyunun açıklamasını yazmaya üşendim. İlgili olanlar zaten araştırır.

Oyunlar:

Son düzenleyen: Moderatör:
"Zevkler ve renkler tartışılır ama Roblox gerçekten bir velet oyunu. Neden öyle bir oyun çıktı, neden öyle bir oyun var oldu bilmiyorum."
Yani kitlesi yüzünden falan diyeceğim ama yok, içerikte çocuklara yönelik olunca öyle oluyor maalesef.

Bilgisayarda oynadığımız AA ve AAA oyunların kötü kopyalarından ibaret Roblox oyunları. Sadece Robux'la ailenizin kredi kartını, yetişkinseniz de kendi paranızı Lua ile yazılmış bu slop oyunlara harcıyorsunuz, tek fark bu.

"Zevkler ve renkler tartışılır ama Roblox gerçekten bir velet oyunu. Neden öyle bir oyun çıktı, neden öyle bir oyun var oldu bilmiyorum."
Roblox bir oyun değil ki ama? Oyun motoru, insanların ne yaptığı çok fazla değişkenlik gösterebiliyor; rezil rüsva oyunların popüler olması tüketilebilir olması sadece, yoksa gerçekten inanılmaz güzel oyunlar var.

İnsanlar eğleniyor. Bence gayet geçerli bir sebep.

Çoğu boş oyun bir kaç tane eli yüzü düzgün oyun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…