• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Instagram Roborock S8 MaxV ve Dyson V12 fiyatları piyasanın çok altında, güvenilir mi?

omerrrtugra

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Bugünlerde yeni bir dikey süpürge ve robot süpürge almayı düşünüyorum. Instagram’da dolaşırken bir hesap gördüm. 798 bin takipçisi var. Onlara yazdığımda, fiyatların piyasanın 3’te 1’i veya 4’te 1’i kadar ucuz olduğunu fark ettim.

Örnek vermek gerekirse; Roborock S8 MaxV modeli piyasada 50.000 TL civarındayken, bu hesapta 20.000 TL’ye hatta biraz pazarlık yapınca 10.000 TL’ye kadar düşüyorlar. Dyson V12 ise piyasada 25.000 TL iken burada 10.000 TL’ye satılıyor.

Bu yerden daha önce alışveriş yapan varsa, lütfen deneyimlerini paylaşsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek vermek gerekirse Roborock S8 MaxV piyasada 50k iken orada 20k hatta biraz daha pazarlık yapınca 10K'ya düştüler.
Şu kurduğunuz cümle üzerinde oturup biraz düşünmenizi tavsiye ederim size. Esenlikler.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Abicim adamlar vergi levhası bile attılar.

Vergi levhası çıkartmak 2 gün sürüyor Mali müşavire gidip başvuru yapıp 2 günde alırsınız. Türkiye'deki anormal vergiler katılmamış hali ürünün Amerika fiyatı 130 dolar. Adamlar size 250dolar'a satmaya çalışmış...

Abicim adamlar vergi levhası bile attılar.

Tamam o zaman bir alisveris yapin siz memnun kalirsaniz biz de aliriz... Yahu Turkiye'de kim 50K'lik urunu 20K'ya satmis da bir de o fiyat uzerinden BIRAZ pazarlik yapip yari fiyatina indirmis? Su gumruk mali muhabbetine hala inanan olduguna inanamiyorum acikcasi.

Sayfa adı ne? Yanlışlıkla indirimli ürün almayalım oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…