Roborock S8 Pro alınır mı?

Bütçe
15.000-20.000 TL

korayklfa

Uzman
Trendyol'da 14.849 TL. Bütçe 15-20K arası. Annem hem silme hem süpürme yapsın istiyor ikisi de iyi olmalı o yüzden. Başka önerebileceğiniz bir model var mı yoksa bunu mu alayım? Teşekkürler.

Bu modeli kullanıyorum 3 aydır. Temizliğinden memnunum fakat 3 ay içerisinde fırça kısmında olan plastik süpürge kırıldı. İnternette arayınca birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. O parçayı söktüm, sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Yedek mop almak istedim, üç kere muadil ürün satın aldım, üçü de uyumsuz geldi, iade ettim. En sonunda kendi sitelerinden yedek mop almak istedim. Önce yanlış ürün gönderdiler. Sonra siteden iade etmeye çalıştım fakat sitede iade etme seçeneği yok, maalesef. Türkiye internet siteleri çok kötü. Telefonla arayarak 3 hafta sonunda 4-5 farklı çağrı merkezi temsilcisiyle görüşerek doğru ürün ile değiştirilmesini sağladım. Tavsiyem, yedek parçalarını uygun ve kolay bulabileceğin bir model seçmen. Ben şahsen bir daha Roborock ürünlerini, satış sonrası desteklerinin çok amatör olmasından dolayı tercih etmeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…