Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Bugün 5-6 tane maç girdim, çoğunda pingim 90 üstüydü, arada 70-80 oluyordu. Arkadaşım ile girdiğim maçlarda daha fazla oynanmayacak şekilde oluyor ama rakibin pingleri 10-40 arası. Bir çözümü var mıdır bu sorunun?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 204225.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 204225.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 112
Çözüm
Karsi rakibiniz cok uzak bir yerde ise otomatik sunucu secme sistemi sapitiyor olabilir.

(Vakit ayarli)

Turkiye icin ''Europe'' genelde ideal. Onda da iyi sonuc alamazsaniz ''Middle East'' deneyin.

1734293211710.webp

Buna ek olarak ''Gameplay'' sekmesindeki bu uc ayari da ''Medium'' veya ''Low'' ayara getirip denemek de internet baglantiniz yavassa bir nebze ise yarayabilir. Dipnot geceyim, ''Low'' ayarini kullanirsaniz bazen top veya rakibinizin hareketleri size gecikmeli gelip, sapitabiliyor. Bu yuzden varsayilan ayar ''High'' muhtemelen zaten.
Karsi rakibiniz cok uzak bir yerde ise otomatik sunucu secme sistemi sapitiyor olabilir.

(Vakit ayarli)

Turkiye icin ''Europe'' genelde ideal. Onda da iyi sonuc alamazsaniz ''Middle East'' deneyin.

1734293211710.webp

Buna ek olarak ''Gameplay'' sekmesindeki bu uc ayari da ''Medium'' veya ''Low'' ayara getirip denemek de internet baglantiniz yavassa bir nebze ise yarayabilir. Dipnot geceyim, ''Low'' ayarini kullanirsaniz bazen top veya rakibinizin hareketleri size gecikmeli gelip, sapitabiliyor. Bu yuzden varsayilan ayar ''High'' muhtemelen zaten.

Çözüm
Benim PC de şöyle sorun oldu 50 60 ping aliyordum rocket league te şimdilerde 160 alıyorum her şey aynı sildim yükledim yine aynı Ping Avrupa seçili
ETernet baglantisi wifi telefon ile USB bağlantısı yaptım hiçbir sonuç alamadım
2 PC getirdim onda denedim onda ping 50 60 çıktı muhtemelen laptop ile ilgili sorun var ama çözemedim sanırım format atmaktan başka çare kalmadı.