Rocket League Sezon 16 Yayında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
Makaleler
5

Bugün itibarıyla, Rocket League’in yeni sezonu başladı. Yeni sezonda oyuncular, Drift Woods adındaki bir arenayı keşfedebilecek. Sezon 16 ile BMW 1 Serisi gibi yeni arabalar oyuna eklendi. Rocket League Sezon 16 Rocket Pass Premium’u satın alarak BMW 1 Serisi RLE Araba Gövdesini, Chupacabra Başlığını, Sasquatch Baskı Tekerleklerini ve Mothman Dekorunu edinebilirsiniz. Ayrıca, Cadılar Bayramı havasına…

Devamını Oku: Rocket League Sezon 16 Yayında
Kaynak: Techolay

Bayılıyorum bu oyuna. Çıktığından beri oynadığım, hayatımda Şampiyonluk aşamasına ulaşabildiğim tek oyun.

Rocket League trade sistemini kaldırdıktan sonra bitti. Ben ve arkadaşlarım da bıraktık. Yüksek liglerdeyseniz veya arkadaşlarınız varsa hala oynanır. Bizim hedefimiz Grand Championdu, Champion 2'de bıraktık

Civic geldi, Silvia geldi, BMW geldi bir türlü W211, W124 gelmedi. Çok istedim gelmesini.

Rocket League Trade sistemi ile oyun bitti. F2P yaptıklarında kısmendi, Trade sistemini kaldırmalarıyla tamamen bitti. Güzel oyundu. Keşke F2P olmasaydı ve Trade sistemi kaldırılmasaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…