Rocket League'de nasıl daha iyi olunur?

Çoğu oyunda işe yarar profesyonel oyuncuları ve e-spor maçlarını takip edin. Öğretici içerikler tüketebilirsiniz. %60 öğrenmekte %40 oynamaktan geçer sadece oynayarak belli bir yere kadar gelirsiniz.

Oyunda 700-800 saat civarı saatim var. Oyunu aktif oynadığım dönemde gözüm kapalı bir şekilde boost toplayarak haritada vs. gezebiliyordum, bazı movement hareketlerini vs. yapabiliyordum. Bunu kendimi övmek için değil şunun için söyledim, bu oyun bilgiden çok kas hafızasına dayalı. Oynaya oynaya elin hızlanıyor, hareketleri vs. reflex olarak yapmaya başlıyorsun. Havada uçan kaçan adamları görüp özenme onları yapmana daha 100'lerce saat var yeni başladı isen.

Yaklaşık 2 yıldır aktif olarak oynamasam da aklımda kalanlardan şunu söyleyebilirim, hazır training haritalarında bol bol alıştırma yap. Air dribble vs. gibi hareketler içinde 1-2 tane video izle mantığını anla sonra kendi tarzın oluşmaya başlıyor. Roket lig bence oynaya oynaya öğrenilen bir oyun ve bol bol training modunda vakit geçirmen gerekiyor.

Kalecilik oyna baya. Kalecilikte mecburen uçmak zorundasın dolayısıyla uçmayı da öğreniyorsun. Bir de bu oyun mouse ile daha rahat oynanıyor bence.

Gamepad ile oyunu öğrenirsen gelecekte çok güzel olur. Klavye ile airdribble, flip-reset vs. yapması çok zor oluyor. En son 2022 sonlarında Elmas 3 küme 4'ten oyunu bırakma sebebim buydu. Yani daha iyi de oldu diyebilirim. Epic Games sağolsun oyunun tadı kalmamış.

Halka haritaları var, onlara giriyorsun açıyorsun müziği 1 2 saat parmakların acıyana kadar oynuyorsun. Düz uçmak yok kendini zorlayarak uçuyorsun. Air roll left ve right mekaniklerinin arabada nasıl tepki yarattığını kas hafızana oturtuyorsun. Günlük bunu yaptıktan sonra giriyorsun boş sahaya orada da topla birlikte yapmaya çalışıyorsun. Unutma ne kadar oynarsan o kadar iyi olursun. Champion 2'de sınav senem olduğu için bıraktım oyunu. Başka merak ettiğin varsa cevaplayabilirim. Ben oyuna yeni başladığımda 50 küsür aşamalı kaleci antrenmanı vardı. O beni çok geliştirdi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt