Elektronik ROG STRIX Go 2.4 2.299 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
  • Etiketler Etiketler
    rog rog strix
Profesyonel oyuncu değilseniz bu bütçede alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık. 6 aydır kullanıyorum sorusu olanı cevaplayabilirim.

Profesyonel oyuncu değilseniz bu bütçede alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık. 6 aydır kullanıyorum sorusu olanı cevaplayabilirim.
Mikrofon kalitesi nasıl? Sesi çok değiştiriyor mu? Yani Corsair HS serisi gibi Optimus Prime oluyor muyuz konuşurken?

Mikrofon kalitesi nasıl? Sesi çok değiştiriyor mu? Yani Corsair HS serisi gibi Optimus Prime oluyor muyuz konuşurken?

Yok hocam memnunum mikrofondan. Harici ve dahili iki tane mikrofonu var fakat çok fark göremedim ben. Yapay zeka ile de çevredeki seslerden soyutluyor karşıya giden sesi.

Yok hocam memnunum mikrofondan. Harici ve dahili iki tane mikrofonu var fakat çok fark göremedim ben. Yapay zeka ile de çevredeki seslerden soyutluyor karşıya giden sesi.
Peki kapatabiliyor muyuz çevredeki sesleri baskılayan özelliğini? Yoksa otomatik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…