ROG STRIX XG27AQDMG monitör alınır mı?

Anladım, o zaman XG27ACDNg de 322nit çıkıyor.

300nit qd monitör temel olarak var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@2254, evet ama iki ürün aynı kategori değil. Benim yanlış ifademden ötürü öyle anlaşılmış, qd-OLED diye belirtirsem bütün ürün gamını ele almış oluyoruz öyle olunca.

Peki hocam XG27AQDMg mi PG27AQDP mi hangisi daha iyidir? Sırf parlak woled diye XG27AQDMg alınır mı? Yoksa parlak monitörü bırakıp 480 Hz monitör mü alınır?
@2254 sizce hocam?

@2254, evet ama iki ürün aynı kategori değil. Benim yanlış ifademden ötürü öyle anlaşılmış, QD-OLED diye belirtirsem bütün ürün gamını ele almış oluyoruz öyle olunca.
Hocam sizce bu büyük bir sorun mu?

Birde biraz grenlik var mış bu modelde. Asus çözdümü bu sorunları?

Burada bahsediliyor:

Peki hocam XG27AQDMg mi PG27AQDP mi hangisi daha iyidir? Sırf parlak woled diye XG27AQDMg alınır mı? Yoksa parlak monitörü bırakıp 480 Hz monitör mü alınır?
@2254 sizce hocam?
Aqdp genel olarak daha iyi gözüküyor fakat iki kat daha pahalı sanırım. O kadar çıkmaya gerek var mı?

Son düzenleme:

Oda doğru hocam ama Hz kısmıda iki kat artıyor o yüzden düşündürdü biraz ama hep hikayeli oyunlar oynuyorum bir fark görür müyüm onuda düşünüyorum.

Oda doğru hocam ama Hz kısmıda iki kat artıyor o yüzden düşündürdü biraz ama hep hikayeli oyunlar oynuyorum bir fark görür müyüm onuda düşünüyorum.
İki kat fiyat farkını ödemeye değecek kadar fark olmaz bence. İlla 50k vereceksen xg27ucdmg almak daha mantıklı olur. Ama mor gözükme sorunu devam eder tabii. Woled pek bir seçenek yok.

İki kat fiyat farkını ödemeye değecek kadar fark olmaz bence. İlla 50k vereceksen XG27UCDMg almak daha mantıklı olur. Ama mor gözükme sorunu devam eder tabii. Woled pek bir seçenek yok.

Doğru hocam 4K woled monitör var mı acaba ben hiç bulamadım da.

Doğru hocam 4K woled monitör var mı acaba ben hiç bulamadım da.
Tr de var mı bilmiyorum hiç bakmadım. Woled bile bulmak zor. Yurt dışında da qd oledler daha yaygın. Hatta samsung yeni qd oledlerine 1 numara gibi bir şey eklemişti kendi sitesinde. En çok satılan oled panel gibi bir şeyi ima ediyordu sanırım. Woled’in de kendine has sorunları var. Detaylı araştırmadım çünkü woled monitör tr de çok az var, olanlarında fiyatları tuzlu. Dikkatimi çekmedi bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…