@2254, %100 white screen testi olduğu için böyle durum. Ben RTINGS'teki Real Scene'e göre yorum yaptım. Evet %100 white, panelden alınan en yüksek parlaklığı ifade eder lakin gerçek senaryo değildir. Bu sebeple RTINGS'in Real Scene sekmesindeki parlaklık değerini ben daha çok önemserim.
The ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG is a premium 27-inch, 1440p gaming monitor with a QD-OLED panel. Featuring a 360Hz refresh rate, it competes against other moni...
@2254, evet ama iki ürün aynı kategori değil. Benim yanlış ifademden ötürü öyle anlaşılmış, QD-OLED diye belirtirsem bütün ürün gamını ele almış oluyoruz öyle olunca.
@2254, evet ama iki ürün aynı kategori değil. Benim yanlış ifademden ötürü öyle anlaşılmış, qd-OLED diye belirtirsem bütün ürün gamını ele almış oluyoruz öyle olunca.
Peki hocam XG27AQDMg mi PG27AQDP mi hangisi daha iyidir? Sırf parlak woled diye XG27AQDMg alınır mı? Yoksa parlak monitörü bırakıp 480 Hz monitör mü alınır? @2254 sizce hocam?
@2254, evet ama iki ürün aynı kategori değil. Benim yanlış ifademden ötürü öyle anlaşılmış, QD-OLED diye belirtirsem bütün ürün gamını ele almış oluyoruz öyle olunca.
Peki hocam XG27AQDMg mi PG27AQDP mi hangisi daha iyidir? Sırf parlak woled diye XG27AQDMg alınır mı? Yoksa parlak monitörü bırakıp 480 Hz monitör mü alınır? @2254 sizce hocam?
İki kat fiyat farkını ödemeye değecek kadar fark olmaz bence. İlla 50k vereceksen xg27ucdmg almak daha mantıklı olur. Ama mor gözükme sorunu devam eder tabii. Woled pek bir seçenek yok.
İki kat fiyat farkını ödemeye değecek kadar fark olmaz bence. İlla 50k vereceksen XG27UCDMg almak daha mantıklı olur. Ama mor gözükme sorunu devam eder tabii. Woled pek bir seçenek yok.
Tr de var mı bilmiyorum hiç bakmadım. Woled bile bulmak zor. Yurt dışında da qd oledler daha yaygın. Hatta samsung yeni qd oledlerine 1 numara gibi bir şey eklemişti kendi sitesinde. En çok satılan oled panel gibi bir şeyi ima ediyordu sanırım. Woled’in de kendine has sorunları var. Detaylı araştırmadım çünkü woled monitör tr de çok az var, olanlarında fiyatları tuzlu. Dikkatimi çekmedi bu yüzden.