Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Aralık 2025 #1 Yani böyle hikayeli bir oyun bitirdikten sonra hem kafa dağıtmak hem de zaman öldürmek açısından ilaç gibi gelir diyorum ben şahsen. Dead Cells, Enter the Gungeon falan iyi olabilir.
Yani böyle hikayeli bir oyun bitirdikten sonra hem kafa dağıtmak hem de zaman öldürmek açısından ilaç gibi gelir diyorum ben şahsen. Dead Cells, Enter the Gungeon falan iyi olabilir.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 21 Aralık 2025 #2 Kesinlikle, her oynayışta farklı varyasyon Build'ler ile oynamak aşırı zevkli. Tabii insandan insana da değişecektir bu durum.
Kesinlikle, her oynayışta farklı varyasyon Build'ler ile oynamak aşırı zevkli. Tabii insandan insana da değişecektir bu durum.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Beğeniler 865 21 Aralık 2025 #3 En sevdiğim oyun türlerinden biri. Kesinlikle öneririm. Listene Megabonk ve Vampire Survivors ekleyebilirsin.
En sevdiğim oyun türlerinden biri. Kesinlikle öneririm. Listene Megabonk ve Vampire Survivors ekleyebilirsin.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 21 Aralık 2025 #4 Veira dedi: En sevdiğim oyun türlerinden biri. Kesinlikle öneririm. Listene Megabonk ve Vampire Survivors ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu türden sıkılnca da Souls oyunlarına adım atmak adına Mortal Shell'e başlarım belki de. (kusura bakmayın bayağı bir oyunsuzluk çekmekteyim son günlerde.)
Veira dedi: En sevdiğim oyun türlerinden biri. Kesinlikle öneririm. Listene Megabonk ve Vampire Survivors ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu türden sıkılnca da Souls oyunlarına adım atmak adına Mortal Shell'e başlarım belki de. (kusura bakmayın bayağı bir oyunsuzluk çekmekteyim son günlerde.)