Rol yapma oyunu tavsiyesi

xwa

Uzman
Merhaba,

Son zamanlarda Skyrim olsun, Cyberpunk olsun epey bir RPG oyunu oynadım ve işin garibi hala daha RPG oynamak istiyor canım.
Kesin oyna dediğiniz uzun soluklu bütün RPG oyunları önerin, hemen oynayayım. Oyunun fiyatı sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baldur's Gate serisine bakabilirsiniz. İlk oyunla başlarsanız, hem serinin köklü geçmişini deneyimlersiniz hem de ileride yeni nesil oyunun tadını çıkartırsınız.

Açıkcası tepeden bakışlı oyunları pek sevdiğimi söyleyemem, o yüzden muhtemelen göz atmayacağım bir seri.

Daha öncesinde oynamıştım fakat hiç hatırlamıyorum, tekrar bir göz atsam iyi olabilir sanırım.

Baldur's Gate serisine bakabilirsiniz. İlk oyunla başlarsanız, hem serinin köklü geçmişini deneyimlersiniz hem de ileride yeni nesil oyunun tadını çıkartırsınız.
Bahsettiğim gibi tepeden bakışlı oyunlarla pek haşır neşir değilim, bugüne kadar hep FPS oyunları oynadığımdan bana sırf kamera açısından dolayı çok güzel olsa dahi bile oynanmazmış gibi geliyor. LoL'de de yaşadım aynı hissiyatı.
Ama bu kadar önerildiyse sanırım TPS modu indirip bakabilirim.

Bence 3. oyundan veya New Vegas'dan baslayin. Her turlu Bethesda oyunlari harika oldugundan cokmeleri ve buglari duzeltmek icin mod kurmaniz gerekecek nasil olsa. Hem 3. oyun, 4. oyundaki olaylardan 10 yil oncede geciyor.

Tabii 4'den de baslayabilirsiniz. 4'de basta zaten 3'de olan olaylari az buz ozetliyordu diye hatirliyorum. Sizin tercihiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt