Rossman, Watsons, Gratis gibi mağazalarda var. Bu arada Old Spice alacaksan ya captain al ya da whitewater al. En fresh olanlar bu ikisidir. Diğer Old Spice'ların kokusu aşırı şekerli oluyorlar ve bir süre kullandıktan sonra kötü kokuyorlar.
Tamamdır dediklerinize bakacağım, çok teşekkürler.

Ben de bir aralar saçlarımı kıvırcık kullanırken Yves Rocher'in bukle belirginleştirici şampuanını kullanıyordum, saçımın sadece önünde bukle olduğu için çok da bir şey değiştirmiyordu ( ya da biz erkekler hayattaki öyle ayrıntıları genel olarak göremediğimiz için ben aradaki farkı anlamamıştım) ama şampuan kepek yaptığı için bırakmıştım. Şuanda Dove'un avokadolu şampuanını kullanıyorum memnunum.
Aslında şampuan değil de krem olanı daha çok işinize yarardı bukle için. Hafif nemli saça, uçlardan diplere doğru uygularsanız en güzel sonucu alırsınız. Şampuan o kadar etkili değil. Ama kepek olayını ilk kez duydum. Belki dönemsel başka bir şey denk gelmiştir.

Alüminyum konusu tamamen safsata, şehir efsanesi. 1960'larda ve 2000 başlarında yapılan birkaç çalışmadan dolayı bu efsane dolanıyor, nitekim bu çalışmaların metodolojilerinin sonradan hatalı olduğu da ortaya çıktı. O kulaktan kulağa yayılan "alüminyumlu deodorantlar meme kanseri yapıyor" ya da "Alzheimer'a neden oluyor" iddialarına da FDA ve WHO tarafı "iddiaları destekleyen hiçbir bilimsel kanıt yoktur ve mevcut ürünler güvenlidir" diyor. Özetle, ileri derece böbrek yetmezliği gibi ağır bir hastalığınız yoksa kokusu hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.

Alüminyum konusu tamamen safsata, şehir efsanesi. 1960'larda ve 2000 başlarında yapılan birkaç çalışmadan dolayı bu efsane dolanıyor, nitekim bu çalışmaların metodolojilerinin sonradan hatalı olduğu da ortaya çıktı. O kulaktan kulağa yayılan "alüminyumlu deodorantlar meme kanseri yapıyor" ya da "Alzheimer'a neden oluyor" iddialarına da FDA ve WHO tarafı "iddiaları destekleyen hiçbir bilimsel kanıt yoktur ve mevcut ürünler güvenlidir" diyor. Özetle, ileri derece böbrek yetmezliği gibi ağır bir hastalığınız yoksa kokusu hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.
Ama sorun alzheimer vs. değil ki. Alüminyum cilde zarar verebiliyor, alerjik reaksiyon olabiliyor, gözenekleri kapatıp vücudun hava almasını etkiliyor. 😊