Roma'da üst düzey zengin olan bir adam, insanları veya yetkili birileri kaçırıp, farklı işkenceler yapıp, ardından polislere mesaj vererek cesetlerin bulunmasını sağlıyordu. Çok akıcı filmdi.
Da vincinin şifresi değil, öneri yapacaklar için söylüyorum.
Hayır, hatta hatırladığım bir sahnede adam öldüreceği kadının ağzına boru sistemi yapıp arı enjekte ediyordu. Hatta karısı polisti sanırım üst düzey, en son kocasını vurmak zorunda kalıyordu.
Bu da değil adam çocukluğun da travma yaşayan biriydi hatta film de başka bir sahne de çocukken evleri yandığı için sorun yaşıyordu çoğu cinayeti yanan evinde işleyip polislerin bulması için roma da tarihi yerlere saklıyordu. ( melekler ve şeytanlar da değil ).
Bu da değil adam çocukluğun da travma yaşayan biriydi hatta film de başka bir sahne de çocukken evleri yandığı için sorun yaşıyordu çoğu cinayeti yanan evinde işleyip polislerin bulması için roma da tarihi yerlere saklıyordu. ( melekler ve şeytanlar da değil ).
Çok da değil belki de 7 8 yıllık ünlü bir aktör de oynuyordu. Sanırım nicolas cage oynuyordu başrol de ancak birden fazla filmde oynadığı için afişlerine de baktım bulamadım.
Çok da değil belki de 7 8 yıllık ünlü bir aktör de oynuyordu. Sanırım Nicolas Cage oynuyordu başrol de, ancak birden fazla filmde oynadığı için afişlerine de baktım bulamadım.