Ronaldo mu Messi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meclis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 835
Bence Ronaldo çünkü Ronaldo önceden 9 tane camii yaptırmış bu yüzden forma numarası 9`muş sonra Messi 2 tanesini yıkmış ve forma numarasını 7 olarak değiştirmiş. Messi`den nefret ediyorum.
Ben Messiciyim hocam.

Geçmişe gitmenin anlamı yok. Gideceksek;

Siteyi kullanabilirsin.
Ronaldo'nun Avrupa'da gittiği 4 takımdan 3'ü yenilen takımdı. Onu da yazmış mı? Ronaldo ile şu statları yapmak çok daha zor. Zaten biri LW, diğeri CF ve planın kalbi zaten adam.

Ronaldo'nun Avrupa'da gittiği 4 takımdan 3'ü yenilen takımdı. Onu da yazmış mı? Ronaldo ile şu statları yapmak çok daha zor. Zaten biri LW, diğeri CF ve planın kalbi zaten adam.

Sporting
Manchester United
Real Madrid
Juventus
Manchester United

Aynen yenilen takımlar.

Sporting
Manchester United
Real Madrid
Juventus
Manchester United

Aynen yenilen takımlar.
İnsan biraz kontrol eder tarihleri öyle yazar ki rezil olmasın...

Bak bakalım Juventus gibi gittiği takım sürekli kazanıyor muymuş? Bilerek böyle tuzaklı sordum ki bilginizi yoklayayım, dehşete düştüm gerçekten. Özellikle gülme emojisi atan arkadaş ne yaşıyor acaba?

1722867707344.webp

Bak bakalım en son ne zaman şampiyon olmuş ManU.
1722867838243.webp

E bu sadece ligi değil, El Classico'da kaybediyor. E hani Winner takıma gitmişti, kaybetmiyordu takımı?
1722867746476.webp

1722867775932.webp

Adam ManU'ya winner dedi ya lan. Bana geçmiş falan diyor ama o galiba halen ManU'yu Ferguson'un yönettiği takım sanıyor :)

Son düzenleme:
İnsan biraz kontrol eder tarihleri öyle yazar ki rezil olmasın...

Bak bakalım Juventus gibi gittiği takım sürekli kazanıyor muymuş? Bilerek böyle tuzaklı sordum ki bilginizi yoklayayım, dehşete düştüm gerçekten. Özellikle gülme emojisi atan arkadaş ne yaşıyor acaba?

Eki Görüntüle 71690

Bak bakalım en son ne zaman şampiyon olmuş ManU.
Eki Görüntüle 71694

E bu sadece ligi değil, El Classico'da kaybediyor. E hani Winner takıma gitmişti, kaybetmiyordu takımı?
Eki Görüntüle 71691

Eki Görüntüle 71692

Adam ManU'ya winner dedi ya lan. Bana geçmiş falan diyor ama o galiba halen ManU'yu Ferguson'un yönettiği takım sanıyor :)
Algılayamıyorsun heralde güzel kardeşim. Ben şu anda Manu'ya winner takım mı dedim? Oynadığı sürece 10 kupa kazanmış orada. Neyse tamam sen haklısın uğraşamayacağım. 🤗🫡

Geri
Yukarı Alt