Ronaldo mu Messi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meclis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 835
Ronaldo'nun Avrupa'da gittiği 4 takımdan 3'ü yenilen takımdı. Onu da yazmış mı? Ronaldo ile şu statları yapmak çok daha zor. Zaten biri LW, diğeri CF ve planın kalbi zaten adam.
Ronaldo Juve'ye geçtiğinden beri ST oynuyor.
Screenshot_20240805_175242.webp

CF ömründe sadece 68 maç oynamış. Şimdi diyeceksin Messi o kadar ST oynamış ama ST'de Messi 331; Ronaldo 330 maça çıkmış. Sonuç arada 70 gol ve 70 asist farkı var.

Ayrıca Ronaldo 3 kere yenilen takıma gidiyor demişsin ya. Ronaldo Juve'ye gidince Juve, Man U'ya gidince 2.olan Man U o sene çöktü 😂. Yorum bu kadar.

Ronaldo Juve'ye geçtiğinden beri ST oynuyor. Eki Görüntüle 71713
CF ömründe sadece 68 maç oynamış. Şimdi diyeceksin Messi o kadar ST oynamış ama ST'de Messi 331; Ronaldo 330 maça çıkmış. Sonuç arada 70 gol ve 70 asist farkı var.

Ayrıca Ronaldo 3 kere yenilen takıma gidiyor demişsin ya. Ronaldo Juve'ye gidince Juve, Man U'ya gidince 2.olan Man U o sene çöktü 😂. Yorum bu kadar.
Öncelikle Ronaldo CF değil, LW olandı. CF Messi'dir. Ronaldo ST Juventus ile başladı diyorsun ya çok teşekkür ediyorum. Ronaldo Juventus'da kaç yaşındaydı? 33. Messi daha 09 itibariyle öyle oynuyordu. RW'dir bu arada Messi o zamanlar ama sürekli gizli 9 oluyordu. Zaten diyorum ya, plan Messi üzerine. Doğru bir hamle mi? Kesinlikle. 13 itibariyle zaten tamamen 9 olmuştu. Ya bu adam 21 yaşında Dünyanın en iyi orta sahalarıyla başlayıp Suarez'e kadar devam ediyor. Ronaldo Juve'ye gidince Juve çökmedi, zaten 2. olan İnter diğer sezon 1. oldu. Bu arada o sezon Ronaldo'nun gol kralı olduğunu biliyor muydun? 9 yılda sadece 1 kereliğine 2. olan takımı da Ronaldo çöktürdü, bravo. Biraz zeka be dostum ya. Daha ilk yerden yaptığın hataya bak. Asist farkını çok rahat kazma Benzema da karşılar diye düşünüyorum. Kaç yıl oynamışlardı 9 falan mıydı? Düşünsene onun yerine Suarez falan olduğunu.

Ronaldo yakışıklı ve fakirlere yardım ediyor diye bu kadar seviliyor kabul edin artık, çok nadir kişi Ronaldo’yu oynadığı futbol yüzünden seviyor, en sevmediğim tipte mesela soruyorlar Messi mi Ronaldo mu Ronaldo diyorlar neden diye sorduklarında “Ronaldo fakirlere yardım ediyor” yav arkadaş futbol bağış sporu mu? Tamam Ronaldo iyi bir şey yapıyor ama önemli olan futbol, fakirlere yardım ediyor diye Messiden daha iyi değil.

36 yaşındaki Messi: İnter Miami'de NPC farmlıyor.
Futbolu fiziksel oynayan 37 yaşındaki Ronaldo: Premier Lig gol krallığına oynuyor.

Evet WC çok büyük bir kupa, Ronaldo'nun muhteşem kariyerinde böyle bir kupa olmaması çok üzücü. Fakat Messi Arjantin'den büyük değil, Ronaldo Portekiz'den büyük. Bu kadar.
36 yaşında ki Messi futbolu bitirdi çünkü 🤣 Daha ne yapsın? Kendisini kanıtlamasi gereken hiçbir şey kalmadi.

Messi bambaşka bir seviye. Kariyerinde başarmadığı ödül kalmadı. Ronaldo ile yan yana koyamıyorum, arada çok fark var.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt