Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Şimdi çıktım hastaneden, sizce kapanmış mı?

Screenshot_2025-08-22-13-57-09-405_com.whatsapp.webp

@RockyHighway79

Son düzenleme:
Hala büyüme plakları kapanmamış. 15 yaşında falansın en fazla.

16 yaşındayım, sağlık sorunlarım var şu an kemik iliği yetmezliği, geçmişte kanser olmuştum. Güncel olarak çok hap içiyorum. Kapanmamış olması mutlu etti çok teşekkür ederim. Umarım doktor hormon tedavisine başlatır.

@RockyHighway79 kapanmış mı hocam? Bir de sizden duyayım, gördüğüm kadarı ile bilgilisiniz bu konularda.

Son düzenleme:
Ustam beni konuya etiketlemişsin ama bilmiyorum kapanıp kapanmadığını, doktor söyler. Ha ama benim bildiğim, şu soldaki boşluk ve parmak aralarındaki boşluk hala kapanmadığını gösteriyor sanki. Benim 16 yaşında kapanmıştı bu plaklar. Ne var ne yok kaynamıştı yani. 16 yaşında büyüme hormonu tedavisi zor, ben 16 yaşında tedaviyi sonlandırmıştım, öyle düşün. O zamandan bu zamana 176 boyundayım. Şu anda 20 yaşındayım bu arada.
Umarım hormon tedavisine uygunsundur ve umarım sadece hormon tedavisiyle kurtulursun bu işten. Hormon tedavisi olmazsa da, daha farklı çözümlerde var. Merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin dostum. Seve seve yardımcı olurum. @Ethem Efe

Ustam beni konuya etiketlemişsin ama bilmiyorum kapanıp kapanmadığını, doktor söyler. Ha ama benim bildiğim, şu soldaki boşluk ve parmak aralarındaki boşluk hala kapanmadığını gösteriyor sanki. Benim 16 yaşında kapanmıştı bu plaklar. Ne var ne yok kaynamıştı yani. 16 yaşında büyüme hormonu tedavisi zor, ben 16 yaşında tedaviyi sonlandırmıştım, öyle düşün. O zamandan bu zamana 176 boyundayım. Şu anda 20 yaşındayım bu arada.
Umarım hormon tedavisine uygusundur ve umarım sadece hormon tedavisiyle kurtulursun bu işten. Hormon tedavisi olmazsa da, daha farklı çözümlerde var. Merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin dostum. Seve seve yardımcı olurum. @Ethem Efe

Teşekkür ederim, uzun zamandır uğraşıyorum sağlık sorunları ile. 8 yaşında falan kanser teşhisi konulmuştu, ardından yoğun kemoterapiye bağlı ilik yetmezliği çıktı, nakil oldum ama hala tam olarak iyileşemedim. Boy ve kilo tarzı şeylerde büyümeyi bıraktı maalesef. O zamanlar çok takmadım ama şimdi sinir bozmaya başladı.

Norditropin başlatması umudum doktorun.

@RockyHighway79 hormon tedavisi olmaz ise başka yöntem ne var ki? Tek bildiğim boy uzatma ameliyatı.

Son düzenleme: