Rehber [Root] Android'de VPN ve WARP olmadan yasaklı sitelere nasıl girilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 9860
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 831
  • Etiketler Etiketler
    android root

9860

Becerikli
Herkese merhaba. Bugün size Rootlu bir Android telefonda nasıl kısıtlı site veya uygulamalara (Roblox, Discord vb) girebileceğinizi göstereceğim.
Root nasıl yapılır anlatmıyacağım, konu bu değil.
1- (Eğer yoksa) F-droid kurun. F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
2- F-droid'den DPI Tunnel V2 adlı uygulamayı kurun. DPI Tunnel v2 | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
3- Uygulamayı açıp root yetkisi verin.
4- Auto ttl Universal'ı varsayılan (default) yöntem yapın.
5- Tercih ettiğiniz bir DNS serverini altta ayarlayın (Cloudflare, Google, AdGuard vb)
6- "set automatically" tuşuna basın ve discord.com, roblox.com, wikileaks.org gibi normalde girilmeyen bir siteyi yazın.
7- Dashboard'dan programı başlatın.
8- Artık VPN, tor, WARP vb gerekmeden istediğiniz yere girebilirsiniz. ("Deep web" hariç. Onun için hâlâ tor gerekir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rootsuz olarak şunu görmüştüm. Paylaşayım dedim. Çalışması için ayarlara girip attığım ekran görüntülerindeki yerlere tıklamanız gerekiyor.

-S1 -D1 -at -R1+s -an

Sonrasında üstte yazanı command line arguments kısmını yazıp ok deyip başlatın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-28-20-50-33-392_io.github.dovecoteescapee.byedpi-edit.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_2024-12-28-20-51-45-943_io.github.dovecoteescapee.byedpi.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
İşe yaradı. Uzun bir süredir rootlu bir telefon da bunu yapmayı deniyordum ama işe yaramıyordu. Discord.com yazdım ama tüm sitelere giriyor yine de.

Root'un gözünü seveyim.

Reklam engelleyicimle çakışıyor.
Sadece Discord'u seçiyorum bu sefer de çalışmıyor.

Son düzenleme:
Root'un gözünü seveyim.

Reklam engelleyicimle çakışıyor.
Sadece Discord'u seçiyorum bu sefer de çalışmıyor.
Hocam root zaten var sanırım, Adaway yükleyin. Tüm reklamları engelliyor ve çakışmadan çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…