rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 13 Temmuz 2025 #1 Strong için farklı bir yöntemim var, strong için öneri yapmanıza gerek yok. Diğerlerini nasıl aşabilirim? Magisk kullanıyorum, KernelSU'ya şu an geçemem.
Strong için farklı bir yöntemim var, strong için öneri yapmanıza gerek yok. Diğerlerini nasıl aşabilirim? Magisk kullanıyorum, KernelSU'ya şu an geçemem.
Çözüm Heribert Yavuz 13 Temmuz 2025 Hasan Merkit dedi: Modülün adını biliyor musunuz? Linki falan var mı? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak PlayIntegrityFix-NEXT var. Ayrıca Telegram gruplarında paylaşılan modüller ile denenebilir. Onlar daha güncel olur.
Hasan Merkit dedi: Modülün adını biliyor musunuz? Linki falan var mı? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak PlayIntegrityFix-NEXT var. Ayrıca Telegram gruplarında paylaşılan modüller ile denenebilir. Onlar daha güncel olur.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 13 Temmuz 2025 #2 rpmb dedi: Strong için farklı bir yöntemim var, strong için öneri yapmanıza gerek yok. Diğerlerini nasıl aşabilirim? Magisk kullanıyorum, KernelSU'ya şu an geçemem. Genişletmek için tıkla... Modül kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
rpmb dedi: Strong için farklı bir yöntemim var, strong için öneri yapmanıza gerek yok. Diğerlerini nasıl aşabilirim? Magisk kullanıyorum, KernelSU'ya şu an geçemem. Genişletmek için tıkla... Modül kullanabilirsin.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.078 13 Temmuz 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Modül kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Modülün adını biliyor musunuz? Linki falan var mı? Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Modül kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Modülün adını biliyor musunuz? Linki falan var mı? Aynı sorun bende de var.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 13 Temmuz 2025 #4 Hasan Merkit dedi: Modülün adını biliyor musunuz? Linki falan var mı? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak PlayIntegrityFix-NEXT var. Ayrıca Telegram gruplarında paylaşılan modüller ile denenebilir. Onlar daha güncel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Hasan Merkit dedi: Modülün adını biliyor musunuz? Linki falan var mı? Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Güncel olarak PlayIntegrityFix-NEXT var. Ayrıca Telegram gruplarında paylaşılan modüller ile denenebilir. Onlar daha güncel olur.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.078 13 Temmuz 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Güncel olarak PlayIntegrityFix-NEXT var. Ayrıca Telegram gruplarında paylaşılan modüller ile denenebilir. Onlar daha güncel olur. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı: Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Güncel olarak PlayIntegrityFix-NEXT var. Ayrıca Telegram gruplarında paylaşılan modüller ile denenebilir. Onlar daha güncel olur. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı:
KS KS rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.167 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 Yer mt_boot.c 13 Temmuz 2025 #6 Hasan Merkit dedi: Evet çalıştı: Eki Görüntüle 162977 Genişletmek için tıkla... Ben de çalışmadı, nasıl yaptınız? Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Evet çalıştı: Eki Görüntüle 162977 Genişletmek için tıkla... Ben de çalışmadı, nasıl yaptınız?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.986 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.078 13 Temmuz 2025 #7 rpmb dedi: Ben de çalışmadı, nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Modülü kurup cihazı yeniden başlattım ve işe yaradı. Android 14 kullanıyorum. Android sürümleri arasında farklılıklar da olabilir. Artı 0 Eksi
rpmb dedi: Ben de çalışmadı, nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Modülü kurup cihazı yeniden başlattım ve işe yaradı. Android 14 kullanıyorum. Android sürümleri arasında farklılıklar da olabilir.