Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Samsung cihazım Magisk ile rootlu. Bugün yazılım güncellemesi geldi. Sanırım güncellemek için TWRP'den ekstra işlem yapmak gerekiyor, yoksa direkt kurulumu mu yapayım?
Magisk'ten dolayı yazılım güncellemesi yapamazsınız. Yedek alıp stock ROM kurarak cihazi güncelleyin.
Magisk'ten dolayı yazılım güncellemesi yapamazsınız. Yedek alıp stock ROM kurarak cihazi güncelleyin.
Nasıl yedek alacağım tüm ayarları verileri geri yüklemek için
A/b partisyonlu cihazlarda güncellemeyi diğer slota yazıp Magisk ile diğer slottaki boot dosyasını yamalardık. Samsung'da yok diye biliyorum a/b bölümleme. Güncelleme yapıp yine boot yamalıcan.
- Makaleler
- 9
Tek bölüm b olarak var.
Güzel bir özellik aslından neden kullanmıyorlar anlamıyorum.
A/b partisyonlu cihazlarda güncellemeyi diğer slota yazıp Magisk ile diğer slottaki boot dosyasını yamalardık. Samsung'da yok diye biliyorum a/b bölümleme. Güncelleme yapıp yine boot yamalıcan.
Teşekkür ederim nasıl yapıldığı hakkında rehber bulmak için ne yazarak arama yapayım ya da bildiğiniz rehber var mı?
- Makaleler
- 10
Kullandığınız Custom roma bağlı arada güncelleme yayınlayabiliyor onları yapabilirsiniz.
Kullandığınız Custom roma bağlı arada güncelleme yayınlayabiliyor onları yapabilirsiniz.
Stock ROM kullanıyorum